Lifestyle

Deze knappe mannen rijden mee in de Formule 1 (en ze zijn bijna allemaal nog vrijgezel)

Als je geen Formule 1-kijker bent, is dat geen probleem. Maar we willen je even op de hoogte brengen van de knappe mannen die rijden in een Formule 1-auto. Max Verstappen zal je misschien wel kennen, maar er zijn meerdere knappies die meerijden. Kijk je mee?

Knappe (en single) Formule 1-coureurs

Max Verstappen

We beginnen bij onze eigen Max (23). Max is helaas wel bezet door zijn mega knappe vriendin Kelly. Je hoeft zijn zinnen niet meer op hem te zetten, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere coureurs over. Max rijdt voor Red Bull.

Lewis Hamilton

Lewis (36) is de grootste tegenstander van Max en heeft al 7 (!) wereldkampioenschappen op zijn naam staan. Voor zover we weten is Lewis nu single as a pringle. Hij heeft eerder een relatie gehad met de Nederlandse Cindy Kimberly. Lewis rijdt voor Mercedes.

Daniel Ricciardo

Daniel is de oude teamgenoot van Max en is echt een ware grappenmaker. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook nog eens gevoel voor humor. Daniel komt oorspronkelijk uit Australië. Wie weet ga je met hem samen down under? ;-) Ook deze coureur is zover wij weten vrijgezel! Daniel rijdt voor McLaren.

Lando Norris

Lando ziet er zo cute uit! Dat komt misschien omdat hij pas 21 jaar is. De jonge coureur heeft geen vriendin omdat hij zich wil richten op het racen. Maar wie weet over een paar jaar? Lando rijdt voor McLaren.

Carlos Sainz

Carlos heeft een lekker Spaans temperament, want hij komt oorspronkelijk uit Madrid. De coureur is 26 jaar en heeft helaas al een relatie en de gelukkige is de knappe Isabel Hernaez. Maar we mogen wel kijken toch? Carlos rijdt voor Ferrari in de Formule 1.

Pierre Gasly

Pierre ziet eruit als een jongen die zo bij een boyband had gekund, maar het is een goede F1-coureur. De jonge racer is 25 jaar. Het is onduidelijk of Pierre nog en relatie heeft met Caterina Masetti Zannini. Hij volgt haar nog wel op Instagram, maar zij hem niet meer. Pierre rijdt voor Alpha Tauri.

Antonio Giovinazzi

Juicy! Een Italiaan… Antonio is 27 jaar en komt uit Martina Franca. Deze coureur racet voor Alfa Romeo (hoe kan het ook anders als Italiaan) en is vrijgezel.

Lees ook:
 Betrapt: dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen
 Voetbalvrouw worden? Deze knappe spelers van het EK zijn nog single

 
Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved