Voetbalvrouw worden? Deze knappe spelers van het EK zijn nog single

News door Romy

Overal in Nederland hangen de oranje vlaggetjes, slingers en vlaggen uit, want Oranje speelt weer mee tijdens het EK! Zat jij gisteren ook weer lekker met een oranje Aperol Spritz achter de televisie genietend van de tweede pot? Of kijk jij puur naar het EK voor de mannen op het veld? We snappen dat heel goed en hebben een paar knappe spelers die nog single zijn op een rij gezet voor je.

We hebben niet alleen mannen uit Nederland hieronder gezet, maar ook uit de overige 23 EK-teams. Mocht je dus goed een buitenlandse taal spreken en zit er iets tussen voor jou? Misschien heb je dan wel zin in een avontuur in het buitenland. Bekijk hieronder de spelers die single zijn van het EK 2021.

★ Memphis Depay

Onze eigen Nederlandse speler Memphis blijkt ook weer single te zijn. de 27-jarige, knappe voetballer had een tijd terug een relatie met Lori Harvey, die nu samen is met Michael B. Jordan.

Voor nu is Memphis nog op de markt, maar de geruchten gaan dat hij naar Barcelona gaat en het team van Koeman gaat versterken. Misschien wel leuk? Wonen in Barcelona?

★ Matteo Pessina

Italianen, oef. We zwijmelen weg als we ze zien. Matteo speelt voetbal (heeft dus waarschijnlijk een goddelijk lichaam) én spreekt Italiaans. De 24-jarige voetballer speelt bij Atlanta Bergamo en is op zoek naar zijn ware liefde. Misschien eens tijd om een bezoekje aan Italië te brengen?

★ Owen Wijndal

Owen is (pas) 21 jaar en is ook een voetballer die nog single op de markt is. In een interview probeerde Hans Kraaij Jr. de AZ-speler nog te koppelen, maar dat is nergens op uit gelopen. Goed nieuws voor jou: Owen is niet bezet!

★ Ryan Gravenberch

Komt de naam Gravenberch je misschien bekend voor? Dat kan kloppen. De 19-jarige voetballer speelt bij Ajax en is het broertje van voetballer Danzell, die bij De Graafschap speelt. Ryan ziet er niet alleen goed uit op het veld, maar hij is ook meermaals benoemd tot Talent van het Jaar. Pfoe, alleen maar goede punten.

★ Léo Dubois

We sluiten af met deze heerlijke Fransman Léo Dubois. De 26-jarige voetbalt doorgaans bij Olympique Lyonnais. Léo is nog helemaal singple pringle, dus misschien is hij iets voor jou?

Lees ook:
★ Dit zijn de knappe spelersvrouwen van het Nederlands elftal
 Deze knappe mannen spelen mee in het Nederlands elftal tijdens EK 2021