News

Dit zijn de knappe spelersvrouwen van het Nederlands elftal

Het Nederlands elftal kwam gister in actie tijdens het EK-voetbal en hebben de eerste wedstrijd gewonnen! Maar wie zijn eigenlijk de spelersvrouwen van het Nederlands elftal? Hieronder hebben we wat foto’s en namen van de spelersvrouwen opgezocht.

Spelersvrouwen Nederlands elftal

★ Vriendin van Matthijs de Ligt

Verdediger Matthijs de Ligt is al jaren gelukkig met AnneKee Molenaar en samen wonen ze in het Italiaanse Turijn, waar Matthijs voetbalt voor Juventus. De knappe dame reist nog veel terug naar Nederland voor haar vrienden en familie, zo is op haar Instagram te zien.

★ Vriendin van Georginio Wijnaldum

De spelersvrouwen van het Nederlands elftal zijn allemaal knappe dames! De vriendin van Georginio 'Gini Wijnaldum is Mirella Pereira. Samen hebben ze twee kinderen. En ook die zijn knap! Ook heeft de middenvelder nog twee kinderen met zijn ex Virginia.

★ Vriendin van Frenkie de Jong

Middenvelder Frenkie de Jong is al jaren gelukkig met zijn vriendin Mikky Kiemeney. Mikky en Frenkie zijn een korte periode uit elkaar geweest, maar staan nu ijzersterk naast elkaar in de relatie. Lief!

★ Vriendin van Steven Berghuis

Steven Berghuis zijn grote liefde is Nadine Bamberger. Nadine is dus ook een van de spelersvrouwen van het Nederlands elftal. Bekende naam? dat kan kloppen, want ze is de dochter van de beroemde miljardair Lesley Bamberger. In 2019 kreeg het stel een dochter, Joy.

★ Vriendin van Joël Veltman

Sommige spelersvrouwen van het Nederlands elftal zijn al lang samen met hun vriend. Verdediger Joël Veltman is al jaren gelukkig met zijn vriendin Naomi Hagenstein. 2018 beviel ze van hun eerste kindje samen, dochtertje Sienna. Het stel is al bijna 8 jaar samen!

★ Vrouw van Maarten Stekelenburg

Keeper Maarten Stekelenburg is getrouwd met zijn knappe vrouw Kim. Samen hebben ze twee kinderen: Sem en Naud.

★ Vriendin van Luuk de Jong

De vriendin van Luuk is Lizanne van Zutven. Het stel kreeg afgelopen jaar nog hun eerste kindje genaamd Cody. Op de Instagram van Luuk zijn weinig foto’s te vinden, maar nog wel een enkele van vroeger.

Vriendin van Donyell Malen

Aanvaller Donyell iks samen met Delisha. Vorig jaar is Delisha bevallen van haar eerste zoon: Felipe.

★ Vrouw van Daley Blind

Verdediger Daley Blind is in 2019 getrouwd met Candy-Rae Fleur. Inmiddels heeft het stel al twee kinderen: zoontje Lowen Dace en dochtertje Lemae Lourdes. Wat een knap gezin!

Lees ook:
♥ Deze knappe mannen spelen mee in het Nederlands elftal tijdens EK 2021
♥ 7x herkenbaar als je vriend(in) voetbalfan is

 
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved