Series & Films

Netflix films: Fantastic Beasts and Where To Find Them

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Fantastic Beasts and Where To Find Them.

Netflix films: Fantastic Beasts and Where To Find Them

Alle Harry Potter fans opgelet: dit is écht een film voor jullie. J.K. Rowling, dezelfde schrijver als die van de Harry potterboeken, heeft ook dit avontuur geschreven namelijk. Dit is een film vol met mooie muziek en science fiction figuren. Oscar-winnaar Eddie Redmayne speelt in dit magische avontuur. Samen met de andere hoofdrollen gespeeld door Katherine Waterston en Dan Fogler, beleeft hij spannende avonturen in een magische wereld.

Story

Deze film is eigenlijk een spin-off van de Harry Potterserie. Máár deze film speelt zich vijftig jaar eerder af. We gaan dus terug in de tijd. Newt Scamander, 's werelds eerste (en waarschijnlijk enige) magiezoöloog, bezoekt de stad vanuit Engeland. Hij is gek op fabeldieren en andere magische wezens, maar niet alles zit mee en hij staat voor één grote vraag: Fantastic beasts, where to find them? Bekijk hieronder de spannende trailer.

Jaar: 2016
Leeftijd om te kijken: vanaf 9 jaar
Duur:  2 uur en 12 minuten
Categorie: Films voor het hele gezin

Lees ook:
★ Netflix films: The Joker (2019)
★ Netflix Films: Jumani, Next Level

 
Bron: NetflixNL | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved