Series & Films

Netflix films: The Joker (2019)

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: The Joker (2019).

Netflix films: The Joker

Deze film heeft niet voor niets vele awards naar binnen gesleept. De film werd genomineerd voor maar liefst 11 Oscars en wist er 2 te winnen, waaronder Best Performance by an Actor in a Leading Role en Best Achievement in Music Written for Motion Pictures. Heb je nog een goede film nodig voor een avondje Netflix? Dan is The Joker een zeer geschikte keuze.

Story

Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) is een man die niet helemaal psychisch goed in zijn vel zit. Overdag is hij te boeken als clown en ’s avonds probeert hij zijn carrière als stand-up comedian te vergroten. Op een of andere manier is Arthur zelf altijd het middelpunt van de grap. Hij neemt één verkeerde beslissing en dit verandert alles. Alleen de trailer zegt al genoeg waarom deze film zoveel in de rijzen is gevallen. The Joker is sinds 5 juni 2021 te zien op Netflix.

Jaar: 2019
Leeftijd om te kijken: 16 jaar
Duur: 2 uur en 1 minuut
Categorie: Award-winning Dramas

Lees ook:
★ Netflix films: The Shining
 Netflix Films: Jumani, Next Level

 
Bron: NetflixNL | Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved