News

Tony Junior dropt nog meer beelden van De Bachelor

Het is bijna zo ver. Nog maar heel even en dan zien we of Tony Junior, de knappe DJ, de liefde van zijn leven gaat vinden. Op 24 juni start namelijk op Videoland De Bachelor. Wie krijgt er een roos en wie niet? Tony Junior geeft ons op zijn Instagram-page nog een paar extra beelden. 

Nog meer beelden van De Bachelor met Tony Junior

Wij kunnen absoluut niet wachten tot we zien met wie Tony Junior gaat eindigen. In een interview zei hij al eerder dat hij echt op zoek is naar de moeder van zijn kinderen en dat hij dus niet op scharrels zit te wachten. Tony zegt ook dat hij iemand zoekt die wel zijn leven aankan. Why? Well.. De dj tourt normaal gesproken de hele wereld over voor zijn shows. Maar als je een boyfriend zoekt die ’s avonds lekker met je Netflix kan kijken op de bank met een zak popcorn, moet je niet bij Tony zijn, zegt hij zelf. Tony geeft ons gelukkig alvast een kijkje in het kersverse seizoen van De Bachelor. 

View post on Instagram
 

Dit zijn de bekende exen van Tony Junior

Tony Junior is dus op zoek naar de moeder van zijn kinderen, zoals hij eerder vertelde. Maar met welke vrouwen heeft hij eigenlijk een eerdere poging gewacht tot het vinden van true love? Zijn bekendste ex is toch wel Maan de Steenwinkel. De Voice-winnares en Tony waren lang samen, maar helaas bleek het niet te werken tussen de twee. Daarvoor had Tony Junior kort een fling met YouTuber Dionne Slagter, maar het bleek dat zij iets serieuzer wilde dan hij destijds. Ook is Tony nog samen geweest met Kelly Spronk, die nu een kindje heeft met Noah de Zeeuw. 

Hier en hier lees je alles over de kandidaten die Tony’s hart gaan proberen te veroveren.

Must reads 👀