News

Ex On The Beach-Shani en Davey gaan samenwonen

Ex On The Beach Double Dutch is afgelopen, maar de deelnemers staat nog volop in de schijnwerpers. Vooral Shani en Davey zien we nog veel terug. Het leek er namelijk op alsof de twee zouden trouwen. Hierover scheppen ze nu duidelijkheid. Ook vertellen ze over hun plannen om te gaan samenwonen.

Ex On The Beach Double Dutch-Shani en Davey willen samenwonen

Tijdens Ex On The Beach Double Dutch zijn een paar koppels ontstaan. Een van die koppels is Shani en Davey. Eenmaal in Nederland is het stel nog steeds gek op elkaar en leek het zelfs alsof ze trouwplannen zouden hebben. Dit was uiteindelijk een grap. Maar het stel is wel serieus opzoek naar een stulpje om samen in te nestelen.

"We zijn al een tijdje opzoek naar een huis"

Tijdens een Q&A op de Instagram Stories van Shani vertelt ze dat ze opzoek is naar een huis. Niet om alleen in te gaan wonen, maar samen met haar kersverse vriend Davey. "Wij zijn zeker van plan om samen te gaan wonen. Wij zijn al een tijdje op zoek naar een huis. Voorlopig willen we eerst huren. Het gaat nog niet zo makkelijk, maar dat is zeker het plan", schrijft ze. Super lief, maar misschien een beetje snel?

Een gezin?

Over kinderen heeft het stel nog niet gehad. Wel heeft Davey een zoontje uit een eerdere relatie. Shani heeft hier geen problemen mee, ze vind het zelfs heel leuk! "Ik vind het geweldig dat Davey een kind heeft! Zo heb ik er ook een kindje bij, zonder dat ik er zelf iets voor heb hoeven doen. En ik hou van dat jochie."

Ex On The Beach Double Dutch

Het stel heeft elkaar leren kennen tijdens de opnames van Ex On The Beach Double Dutch. Vanaf het moment dat Davey binnenkwam (als de ex van Jorney) was Shani verkocht. "Hij is helemaal mijn type", vertelde ze meerdere keren in de camera. Shani bleek ook het type te zijn van Davey en de twee hebben hun tijd in de villa samen doorgebracht. Davey maakte bijna een uitstapje naar Isadora, maar gelukkig ging zij hier niet op in. In Nederland zijn Shani en Davey nog steeds dol op elkaar en ze zijn van plan om voor altijd bij elkaar te blijven!

Bron: lovereality.nl | Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved