News

Wow: Shani en Davey van Ex On The Beach Double Dutch gaan nu al trouwen

Ex On The Beach Double Duch is helaas afgelopen. Na negen weken vol seks en drama zijn de kandidaten weer terug in Nederland. Sommige alleen en sommige met een relatie. Ook Shani en Davey kwamen samen terug. Nu plaatsen de twee een bericht op Instagram waarop Shani wel een hele mooie ring van Davey krijgt...

Nemen Ex On The Beach Double Dutch-Shani en Davey de volgende stap?

Ex On The Beach Double Dutch is afgelopen, maar dat betekent niet dat er geen juice meer is. In de laatste aflevering zie je welke koppels samen de villa verlaten. Een van die koppels is Shani en Davey. De twee vonden elkaar vanaf het begin al interessant en dit groeide uit naar meer. Heel even leek Davey het verpest te hebben in een dronken bui. Maar gelukkig kon Shani hem vergeven.

Gaan Shani en Davey trouwen?

Het kersverse stel is na vier maanden nog steeds bij elkaar. Als we hun Instagram berichten mogen geloven zijn ze nog super gek op elkaar en willen ze hun hele leven samen blijven. Shani en Davey plaatste een opvallend bericht in hun Instagram Stories. Op de foto zie je dat Davey een mooie ring om de vinger van Shani schuift. Hieronder schrijft hij 'she said yes!'. Huh?! Zouden de twee nu al gaan trouwen? Misschien is het een grapje en anders hebben ze het tempo er wel lekker inzitten. Wat denk jij? Beoordeel het zelf maar!

Andere Ex On The Beach Double Dutch stelletjes

Naast Shani en Davey zijn er nog twee stelletjes ontstaan in de villa. Shirley en Robin verlieten samen de villa, maar nu hebben ze niets meer van zich laten horen. Jorney en Odim waren ook bij elkaar in de villa. Jorney vertelde via Instagram dat ze officieel samen zijn in een super lief bericht! Ahww, had jij ooit verwacht dat er koppels zouden ontstaan in de villa vol met exen? Misschien zijn er over een paar jaar wel Ex On The Beach Double Dutch-baby's!

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved