Lifestyle

New music friday: Jessie J is terug van weggeweest en Doja Cat heeft een nieuwe sexy song

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat betekent tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week is Jessie J terug van weggeweest en hebben we een paar sexy songs voor jou geselecteerd.

New Music Friday

I Want Love - Jessie J

Omg, Jessie J is terug! Deze powervrouw heeft jaren lang niets meer uitgebracht en nu komt ze met I Want Love. Een sterk nummer waar je gewoon op wil dansen. Ben jij benieuwd naar haar nieuwe nummer? Luister hem hieronder!

Ogen Dicht (Wowo Será) - Jayh

De zwoele zomeravonden zijn begonnen en dat vraagt ook om zwoele nummers. Dit is het perfecte nummer wat je afspeelt als je met je lover op een strand de zonsondergang aan het kijken bent. Natuurlijk kan een sexy dansje dan niet ontbreken! Luister de tune hieronder.

Call On Me - RAYE

Opzoek naar de perfecte tune om keihard op te zetten na een lang dag? Wij hebben hem gevonden! Misschien ken jij RAYE wel van haar TikTok-hit Bed samen met David Guetta. Ze geeft ons ultieme Dua Lipa vibes en wie wordt daar nou niet vrolijk van? Luister haar nieuwste nummer hieronder!

Need To Know - Doja Cat

Hot girl summer has started! Dat betekent natuurlijk dat jij het beste uit jezelf moet halen. Niet voor iemand anders, maar gewoon omdat je het zelf verdient. Wie kan je daar nou beter bij helpen dan Doja Cat? Deze queen heeft altijd sexy songs waarop jij helemaal los kan gaan. Ook haar nieuwste is weer heerlijk. Luister hem hieronder!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved