Lifestyle

New music friday: Bizzey heeft een foute club tune en Romy Monteiro brengt een nieuw nummer uit

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat betekent tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week heeft Bizzey weer een foute club tune en heeft Romy Monteiro een nieuw nummer.

New Music Friday

A7S - Nirvana

A7S kan je kennen van zijn hit Breaking Me. Zijn nieuwe nummer is een lekkere feelgood tune. Ben jij klaar met school? Klap je laptop dan dicht en knal deze keihard door je speakers. Luister het nummer hieronder!

Romy Monteiro en Russo - Einde Of Begin

We hebben ook super veel talent in eigen land! Romy Monteiro kan je kennen van haar rollen in verschillende grote musicals of haar deelname aan The Voice of Holland in 2014. Ze heeft bewezen dat ze super goed kan zingen! Ook dit nieuwe nummer is een echte banger. Check het nummer hieronder.

The Plug, Bizzey, DaChoyce en Trobi - Mala

Natuurlijk kan er geen club nummer ontbreken in deze lijst. Mala is een (super fout) lied met een heerlijke beat. Soms moet je niet naar de tekst luisteren, maar alleen dansen op de muziek! Luister het nummer hieronder.

Goss - Adrenaline

Ben jij meer van bandjes muziek? Dan moet jij dit nummer luisteren! Een lekkere tune waardoor jij je weer vrolijk voelt. Ben jij benieuwd naar het nummer? Luister hem dan hieronder.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved