Lifestyle

New music friday: Sem Feldt heeft een nieuw nummer en Jason Derulo staat op een toffe remix

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat betekent tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week heeft Sem Feldt een nieuw nummer en staat Jason Derulo weer op een toffe remix!

New music friday

Sem Feldt en Sam Fischer – Pick Me Up

Wil jij het weekend in met een knallende dance hit? Dan is dit alles wat jij wil! Sem Feldt ken je waarschijnlijk van Post Malone, Show Me Love of een van zijn andere hits. Pick Me Up is het perfecte feel good nummer om het weekend mee in te dansen.

Tesher en Jason Derulo – Jalebi Baby

Jalebi Baby is een super grote TikTok-hit. Jason Derulo hoorde het nummer ook en was gelijk fan. Daarom staat hij nu op de nieuwe remix van de tune. Een super lekker zomernummertje!

MHD – Afro Trap Part 11 (King Kong)

Ben jij fan van alle Afro Trap delen van MHD? Dan hebben wij goed nieuws! Deze week is er een nieuw deel uitgekomen, namelijk deel 11 genaamd King Kong. Ken jij Afro Trap nog niet? Dan is het zeker de moeite om het een keer te checken!

Eva van Manen – Wie Weet Nou Alles

We sluiten deze lijst met een lekker Nederlandse nummer. Eva van Manen kan je kennen van haar deelname aan Popronde 2019 of haar album Politiek & Liefde. Haar nieuwste nummer is heerlijk om op te dansen en een perfect nummertje voor een klein vrijmibo feestje!

Must reads 👀