Lifestyle

New music friday: Niall Horan heeft een nieuw nummer en Yung Felix heeft een hit gemaakt

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat betekent tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week laat Niall Horan weer van zich horen en heeft Yung Felix een absolute banger gemaakt!

New music friday

Dorentina en Kosso – Picollo

Dorentina en Kosso zijn sinds hun 101Barz sessie keihard gegaan! Hun nieuwste nummer is in samenwerking met Yung Felix gemaakt. Zeg nou eerlijk, heb jij ooit een slechte beat van deze producer gehoord? Wij ook niet! Ook Picollo is weer heerlijk, check hem hieronder!

Niall Horan en Anne-Marie – Our Song

Ben jij heartbroken en heb je zin om keihard mee te schreeuwen met een echt banger? Dan is dit het perfecte lied! Als oud One Direction-lid Niall Horan in een lied zingt is dat altijd een goed teken. Luister Our Song hieronder!

Davina Michelle – Sweet Water

Deze blondine heeft een super goede powerstem en dat bewijst ze nog een keertje met haar nieuwste nummer. Sweet Water is de perfecte tune om keihard (en vals) mee te schreeuwen in je kamer. Beluister hem hieronder!

Jeon en Joey Montana – Todo Pa’ Ti

Natuurlijk is deze lijst niet compleet zonder een zomerse Spaanse tune. Deze week kwam Todo Pa’  Ti uit en het is een lekker dansbaar nummer voor de zomerse dagen. Nu nog hopen dat de warme dagen snel onze kant op komen! Luister het nummer hieronder!