Lifestyle

New music friday: Ronnie Flex en Emma Heesters hebben samen een toffe tune uitgebracht

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat betekent tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week brengen Ronnie Flex en Emma Heesters een hit uit en hebben we muziek voor de techno liefhebber!

New music friday

Ronnie Flex en Emma Heesters – Alles Wat Ik Mis

Dit is de samenwerking waar je op hebt gewacht! Alles wat Ronnie Flex aanraakt verandert in een hit en dit geldt ook voor Emma Heesters! Wil jij meer weten over deze succesvolle blondine? Wij mochten haar interviewen. Klik hier voor het verhaal!

Sjaak – Challas Op De Bassline

Ben jij opzoek naar een vrolijke up tempo tune om het weekend mee te beginnen? Dan moet je dit nieuwe nummer van Sjaak luisteren! Perfect voor een coronaproof party met je vriendinnen.

Sophie Francis – Break A Sweat

Ben jij meer fan van electronische muziek? Dan moet je dit hitje luisteren! Hij is ook perfect voor een middagje workouten. Als je dit hoort dan heb je ineens weer super veel energie.

Cho en Stefflon Don – Original

Deze nieuwe song van Cho en Stefflon Don valt in de smaak bij iedere nederhop liefhebber! Een perfecte combinatie tussen goede lines en een toffe beat.

Must reads 👀