Lifestyle

New music friday: Coldplay brengt eindelijk weer een nummer uit en we hebben leuke zomertunes gevonden

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat beteken tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week brengt Coldplay weer een nieuw nummer uit en hebben we weer een paar zomernummers.

New music friday

Ozuna – Tiempo

Ben jij fan van Spaanse songs? Dan ken jij Ozuna vast al! Deze Puerto Ricaanse-zanger staat bekend om zijn dansbare tunes. Zijn nieuwste heet Tiempo en is weer heerlijk. Luister hem hieronder!

Don Diablo en Jordan Mackampa – Trough The Storm

De Nederlandse dj Don Diablo behoort tot de top en dat is te horen. Zijn dancenummers zijn super tof en deze doet ons denken aan het festivalseizoen. Zullen we deze terug horen op een festival? Wij denken van wel! Check zijn nieuwste nummer hieronder.

Broederliefde en Bokoesam – Geen Tijd

Hebben Broederliefde en Bokoesam hier een zomerhit te pakken? Hun nieuwste tune klinkt wel super lekker zomers en vrolijk. Als je deze muziek hoort dan wil je alleen maar dansen in de zon! Check het nummer hieronder.

Coldplay – Higher Power

Coldplay is back! De Britse band heeft al lang niets meer van zich laten horen en eindelijk hebben ze en nieuw nummer. Higher Power is een vrolijk nummer. Perfect om keihard op te zetten na een lange werkdag. Beluister hem hieronder!