News

Hier volg je de Love Island-deelnemers van Casa Amor

Het Love Island-avontuur is alweer bijna over de helft. Dat betekent dat het tijd wordt om de boel even op te schudden. Hoe kan dat nou beter dan met de opening van Casa Amor? Dit heeft in de eerdere seizoenen van Love Island UK al voor heel wat drama gezorgd. Ben jij benieuwd wie de nieuwe islanders zijn? Wij stellen ze even aan je voor!

Love Island-Casa Amor: de nieuwe deelnemers

Elke islander komt naar Love Island om de ware liefde te vinden. Sommige lijken al dichtbij te zijn terwijl anderen nog flink aan het zoeken zijn. Om de boel even extra op te schudden wordt Casa Amor geopend. Dit zorgt ervoor dat de koppels extra gaan nadenken bij de keuze van hun match.

Casa Amor in Love Island 2021

Wij leggen even kort uit wat Casa Amor is voor degene die niet op de hoogte zijn. Er wordt een andere villa geopend waar de mannen tijdelijk naartoe verhuizen. In deze villa staan vijf nieuwe vrouwen op hun te wachten. Ondertussen wordt de Love Island-villa opgevuld met vijf mannen. De islanders moeten beslissen of ze bij hun match blijven of dat ze toch voor een nieuwe partner gaan. Wie zouden er bij elkaar blijven?

Justin

De 26-jarige Justin werkt als personal trainer in Amsterdam. Hij is altijd opzoek naar avontuur en het liefste is hij op reis. Hij kijkt eerst de kat uit de boom, maar stiekem is hij super sociaal en nieuwsgierig. Een vrouw moet dezelfde ambities hebben en een goede connectie met Justin en dat is ze perfect. Wie weet vindt hij haar op Love Island!

Volg Justin op Instagram: @justin_alexandre_

Loesje

De 26-jarige Loesje werkt in de sales. Hier heeft ze een vlotte babbel voor nodig en deze zet ze ook graag in tijdens het zoeken naar de liefde. Ze is ambitieus, sociaal en een tikkeltje rebels. Loesje is opzoek naar een man waarmee ze een echte connectie heeft. Ook moet hij eerlijk een loyaal zijn. Wie zou Loesje interessant vinden?

Volg Loesje op Instagram: @loesjerambaldo

Dennis

Dennis is opzoek naar een vrouw met zulke mooie ogen dat hij er in kan verdwalen. Hij is een echte flirt en een gangmaker. Stiekem is Dennis een beetje een boef en als hij verliefd is dan doet hij alles voor zijn vriendin. Verder voetbalt Dennis fanatiek, zo'n vijf keer in de week. Zou hij zijn ultieme voetbalvrouw vinden op Love Island?

Volg Dennis op Instagram: @dennismitchell_

Chloé

Chloé werkt als pedagoog voor kinderen met een beperking. De 21-jarige zit vol temperament, misschien heeft ze dat te danken aan haar Antilliaanse roots. De hele dag stilzitten is niets voor Chloé. Ze staat liever op de dansvloer. De nieuwe islander weet precies wat ze wil en is zelfverzekerd. Zou ze een man vinden die haar aankan?

Volg Chloé op Instagram: @chloeraquelkeizer

Jeffrey

Deze Nijmegenaar is klaar met het oppervlakkige gedoe is helemaal ready voor een serieuze relatie. Jeffrey is bezig met zijn eigen bedrijf samen met drie vrienden. Hij is dan ook een echte ondernemer. Daarnaast houdt hij van daten en is hij vastberaden om de liefde te vinden op Love Island!

Volg Jeffrey op Instagram: @jeffreyvernooij

Luna

Luna werkt in de marketing en ze heeft ook een eigen bedrijfje daarnaast, een nagelsalon. Ze is een echte flirt! Toch is het haar niet gelukt om de ware te vinden. Dit komt omdat ze op het type 'haantje de voorste' valt zegt ze zelf. Haar vertrouwen is geschaad in vorige relaties, maar nu is ze klaar om weer iemand toe te laten in haar leven. Verliefdheid is volgens de blondine het allerleukste dat er is.

Volg Luna op Instagram: @lunaduindam

Paulo

De Rotterdamse Paulo herken je gelijk aan zijn big smile. De 27-jarige charmeur werkt als corporate accountmamanager in de telecomsector. Als je bij hem over de vloer komt dan valt zijn platencollectie gelijk op. Hij is een echte muziekliefhebber! Paulo is opzoek naar een vrouw met volle lippen, lange benen, een mooi gebit en een goede balans tussen IQ en EQ. Bij wie zou hij in de smaak vallen?

Volg Paulo op Instagram: @pauleau_

Raina

De 21-jarige Raina is in het dagelijks leven professioneel danseres. Vaak komt ze mannen tegen die iets te arrogant zijn en dit is niet wat ze zoekt. Raina is opzoek naar iemand met wie ze een spirituele connectie kan aangaan. Verder houdt ze van actiefilms en alles wat met wetenschap te maken heeft. Ze is opzoek naar een man met een baard en lekker veel tattoos. Zou ze hem vinden op Love Island?

Volg Raina op Instagram: @rainasyirg

Jarëll

Dit 21-jarige Arnhemse feestbeest is klaar voor de liefde. Hij laat zijn stoute streken achter en wil een vrouw vinden met wie hij zijn energie kan delen. Familie staat bij Jarëll op nummer 1 en hij ziet de liefde van zijn ouders als zijn grootste voorbeeld. In het verleden is zijn vertrouwen geschaad en daarom hoopt hij een loyale vrouw tegen te komen op Love Island.

Volg Jarëll op Instagram: @jarell.lopulalan

Jamayma

Jamayma is niet op haar mondje gevallen en overal waar ze komt is ze aanwezig. Dit komt door haar luide stem en natuurlijk door haar looks. In het dagelijks leven runt ze een online kledingshop en werkt ze ook in een kledingwinkel. Ze is nu 1,5 jaar vrijgezel en klaar voor een nieuwe man. Als een man ambitieus is en sportief dan is hij binnen. Zou Love Island de plek zijn waar Jamayma de liefde opnieuw vindt?

Volg Jamayma op Instagram: @jamayma.gv

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved