News

Dit zijn de strenge Love Island-regels waar de deelnemers zich aan moeten houden

Love Island is weer begonnen! Dat betekent dat we weer een aantal islanders kunnen volgen tijdens hun zoektocht naar de liefde. In het programma staat deze zoektocht centraal. Daarom moeten de islanders zich aan een aantal strenge regels houden.

Love Island-regels 

Love Island heeft een heel ander doel dan Ex On The Beach Double Dutch en Temptation Island. De makers van Love Island willen dat het programma puur draait om het vinden van de liefde. Daarom zijn er een aantal strenge regels waar de islanders zich aan moeten houden.

De islanders moeten zich chic gedragen

Op Love Island wordt er verwacht dat de deelnemers zich chic gedragen en ook de beelden zien er chic uit. Geen uitbundige vechtpartijen en vrijpartijen op Love Island! In tegenstelling tot de andere realityprogramma’s mag er geen naakt en seks in beeld komen bij Love Island. RTL Boulevard schrijft: “Maar de aanloop ernaartoe wordt weer wel getoond. Dat maakt het allemaal spannender.” Volgens Boulevard zijn er ook gedragsregels voor de kandidaten. “Niet roken in beeld, geen geweld, voor middernacht in bed, geen onveilige sex en een maximum van twee glazen alcohol per dag.” Een paar van deze regels zijn heel logisch, maar een paar totaal niet. Waarom mag je maar twee glazen alcohol per dag en moet je voor middernacht in bed liggen? Streng!

View post on Instagram
 

De liefde vinden

Natuurlijk is de grote missie om de liefde te vinden. Om dit te stimuleren mogen de islanders ook geen internet, geen social media, geen eigen telefoon of tablet, geen films, geen series en geen boeken hebben. Ook moeten de koppels verplicht samen in een bed slapen. Zo hopen de makers dat de vonk extra snel over slaat!

Ex On The Beach en Temptation Island

De andere grote realityshows hebben een heel ander doel dan Love Island. Daar vloeit de alcohol rijkelijk en worden de camera’s bijgesteld als iemand seks heeft. Love Island wil hun chique imago kosten wat kost behouden. Daarom hebben zij zulke strenge regels. Zo zie je dat je geen seks en alcohol nodig hebt om een leuk programma te maken. Het zou raar zijn als nu alle islanders helemaal los gaan!

View post on Instagram
 

 
Bron: cosmopolitan.comBeeld: RTL

Must reads 👀