News

Is er sprake van liefde buiten de villa van dit Love Island-koppel?

In het programma Love Island (waar we inmiddels weer verslaafd aan zijn geworden) kreeg dit stel niet de kans om de ware liefde te vinden. Carlyn en Ali vertrokken al vroegtijdig, maar het lijkt er nu op dat ze wel heel veel samen te vinden zijn in Nederland. Zouden de twee iets met elkaar hebben?

Love Island-koppel?

In de Youtube serie van Nick Eshuis gaat Nick de ‘afgevallen’ Love Island-deelnemers ophalen en op Macdate. Het eerste koppel dat is afgevallen waren Carlyn en Ali. De twee zeggen tegen elkaar tegen Nick dat er wel een klein kusje is geweest, maar dat dit in het spel ‘Doen Durven en de waarheid’ gebeurde.

Variatie in het programma

Verder zegt Ali dat sinds hij naar huis is gestuurd hij ook niet meer naar het programma kijkt. “Ik hoef dat niet te zien”, zegt hij met een lach. “Fack dat joh.” Verder zegt Ali dat het eigenlijk een beetje vreemd is dat er één stevig iemand in het programma is gezet. Calyn is het daar ook mee eens: “Ze hadden gewoon meerdere stevige mensen mee moeten laten doen.” Ali vindt Love Island dan verder ook een topprogramma, maar hij vindt het wel jammer dat één persoon dan voor variatie moet zorgen.

Ex van Ali

Ali zegt verder dat hij zijn ex-vriendin heeft verteld dat hij mee ging doen met het programma en dat dat niet zo goed viel bij haar. “Misschien had ik niet eens moeten zeggen dat ik mee zou doen, want dan had ze er ook niets van gezegd.” Nick vraagt vervolgens aan Ali hoe het nu met het contact is tussen hem en zijn ex waarom Ali een beetje twijfelachtig reageert. “Nou, nee we moeten nog ff praten.” Daarna beginnen de drie in de auto te lachen.

Lees ook:
★ Hoe het écht zit tussen Ali van Love Island 2021 en zijn vriendin
★ VIDEO: zo ziet de Love Island-villa er van binnen uit

 
Bron: Love Reality | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved