Celebs

Trowback time: zo zag Samantha de Jong (Barbie) er vroeger uit

Oh Oh Cherso is het programma waarmee Samatha de Jong a.k.a. Barbie bekend is geworden. In de show gingen een aantal losbandige Haagse jongeren op vakantie naar Cherso. Het leverde hilarische beelden op! Het is tijd voor een kleine trowback. Herken jij Barbie nog in haar jongere jaren?

Samantha de Jong in haar Oh Oh Cherso jaren

Oh Oh Cherso was een van de eerste populaire Nederlandse realityshows. De ene deelnemer is er beter vanaf gekomen dan de andere. Bibi Breijman heeft een goede carrière opgebouwd na haar deelname. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Samantha de Jong kreeg na haar deelname een aantal eigen shows, maar daarna ging het compleet mis.

Het turbulente leven van Barbie (Samantha de Jong)

De Haagse blondine heeft heel wat ongeluk in haar leven gehad. Ze raakte betrokken in een heftig auto-ongeluk, er was sprake van mishandeling in haar relatie en toen ze een nieuwe vriend kreeg overleed hij aan een overdosis. Barbie heeft heel wat heftige dingen meegemaakt... Nadat  haar vriend overleed kreeg ze (wel erg snel) een nieuwe relatie. Hopelijk is hij de ware voor haar en vindt ze eindelijk wat rust in haar leven.

Foto's van de jonge Samantha

Het begon allemaal bij Oh Oh Cherso. De toen 23-jarige Samantha deed mee aan het programma en dit is hoe ze er toen uitzag. De blonde haren, grote oorbellen en make up zijn dingen waar ze nog steeds gek op is. Dit was Barbie in 2011, toen ze net bekend werd.

Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved