News

Grote ruzie tussen Samantha de Jong (aka Barbie) en haar verloofde Gerrit: 'Fuck huiselijk geweld'

Ze leken helemaal in de wolken te zijn. Samantha, beter bekend als Barbie, is sinds kort verloofd met haar geliefde Gerrit. Nog maar kortgeleden beviel Samantha ook van zoontje Djemino. Echter lijkt het erop dat de relatie tussen Samantha en haar verloofde toch niet zo goed loopt als voorheen leek... 

In september dit jaar is Barie ten huwelijk gevraagd door Gerrit. Hierop zei ze volmondig ‘ja’, terwijl ze hoogzwanger was van hun zoontje. In november werd Djemino geboren en konden de volgers van Samantha van heel wat schattige baby-en liefdesfoto’s genieten. Inmiddels zijn er al lange tijd geen foto's meer samen geplaatst, en lijkt er zich van alles af te spelen. Zal het dan toch voorbij zijn met de liefde tussen Samantha en Gerrit?

Meerdere mediakanalen, zoals onder andere het AD, schrijven over geplaatste berichten op de sociale media profielen van Samantha en Gerrit. Gerrit zou hierin hebben beweerd dat Djemino niet daadwerkelijk zijn zoontje is. In een ander bericht zou Samantha hebben medegedeeld dat Gerrit dit altijd al heeft geweten. Echter kunnen we de berichten nergens meer terugvinden.

Sprake van mishandeling?
In een story op Instagram deelt Samantha ook een bericht van ‘Kuwas’. In het bericht staat: ‘Ik ken Samantha nu denk ik vier dagen. Ik wil niet teveel erover kwijt, maar 1. Ik ben geen babydaddy, 2. Ik zit niet in een relatie en 3. Ik heb niemand zijn relatie gecrasht. Niet iedereen gaat alles aan, maar als ik een vrouw bont en blauw zie, vrezend voor haar leven, neem ik die onder mijn hoede. Fuck huiselijk geweld.’

Er lijkt dus veel te spelen tussen Gerrit en Samantha. Of er daadwerkelijk sprake is van huiselijk geweld, en de claim op Instagram dus waar is, is nog niet duidelijk.


 

 
Barbie heeft het geluk in de liefde weer gevonden. Wil je weten met wie? Lees het hier!
Bron: AD.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved