Celebs

Samantha de Jong (aka Barbie) heeft weer een nieuwe vriend en dit is hem

Het leven van reality-ster Samantha de Jong kent veel ups en downs. Na haar relatie met Michael van der Plas belandde haar leven in een rollercoaster. Ook haar verloving met Gerrit liep niet zoals gepland. Gelukkig heeft Barbie het geluk in de liefde weer gevonden. Dit keer weet ze het zeker... hij is de ware. Cute!

De nieuwe liefde van Barbie

Samantha de Jong is bekend geworden door haar deelname aan het programma Oh Oh Cherso. Door dit programma kwam Samantha aan de bijnaam Barbie. Na Oh Oh Cherso en de bijbehorende spin offs kreeg Barbie verschillende eigen tv-shows. Hierin zijn de avonturen van Barbie en haar man Michael van der Plas te volgen. Helaas blijken de twee niet meant to be. Na de scheiding leert Barbie haar nieuwe lover kennen, Gerrit Meerts. Ook hij blijkt niet de ware voor haar te zijn. Door onder andere heftige beschuldigingen houdt deze relatie ook niet lang stand. Na een zware periode lijkt het erop dat Samantha haar geluk in de liefde weer heeft gevonden. Op Instagram laat ze trots haar nieuwe vriend zien. 

Wat weten we van de nieuwe vriend van Samantha?

We weten nu natuurlijk hoe de nieuwe vriend van Samantha eruit ziet, maar ze heeft zijn Instagram-page nog niet bekend gemaakt. We hebben dus nog geen idee hoe hij heet of hoe ze elkaar hebben leren kennen. Wel plaatst ze een foto op haar Instagram met de caption "Heb je echt gemist mijn habibi." Habibi is het Arabische woord voor schatje. Betekent dit dat we wel kunnen zeggen dat haar nieuwe boyfriend van Arabische afkomst is? Het is ons allemaal nog erg onduidelijk. Wij zijn in ieder geval blij dat Barbie haar Ken weer heeft gevonden!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved