News

Wow! Samantha de Jong blijkt compleet van de radar verdwenen 

Het gaat niet zo goed met Samantha de Jong, die je ook wel als Barbie kent. Al eerder schreven wij over haar lover Gerrit Smeets, die niet de baby daddy van haar pasgeboren kindje Djemino Marco is. Wow! Betrouwbare bronnen laten aan weekblad Story weten dat Samantha de Jong nu spoorloos verdwenen is. Lees je mee? 

Wow! Samantha de Jong is compleet van de radar verdwenen 

In weekblad Story staat dat Samantha de Jong iedereen om haar heen aan het verliezen is. Ze zou namelijk intense ruzie met haar moeder hebben gehad. Oei. Na deze grote ruzie is Samantha dus spoorloos verdwenen. Waar ze is? Ja, dat weet dus helemaal niemand. Een betrouwbare bron vertelt het volgende aan Story: “dat is zo uit de hand gelopen dat vrijwel niemand van haar familie nog contact heeft met Samantha. Niemand weet waar ze is.”

De breakup 

Samantha de Jong haar ex lover Gerrit liet al eerder weten, dat hij eigenlijk vanaf het begin al wist dat hij niet de baby daddy was. Wow! Ondanks dat Djemino niet zijn kindje is, wilde hij wel écht samen voor het kindje zorgen. De pasgeboren jongen werd zelfs vernoemd naar Gerrit zijn overleden klein kind. Very cute! Tot dat dus alles veranderde. Gerrit heeft het er nog steeds heel moeilijk met de breakup. “Ik wil Samantha voor geen goud terug, maar de pijn is groot. Elke keer wanneer ik door mijn huis loop, zie ik die lege kinderkamer. De kamer die ik voor ons kindje had gecreëerd”, vertelt hij aan Story. “Ik was echt van plan om die kleine jongen als ons kind op te voeden”, vertelt Gerrit verder. Hoe is het dan zo erg geëscaleerd vraag je je misschien af? Nou, volgens Gerrit veranderen Samantha en kwam haar oude gedrag opnieuw tevoorschijn. Gerrit trok dit niet en besloot om voor zichzelf te kiezen. 

Angelo

Door de heftige breuk liet Gerrit weten dat baby Djemino écht een andere naam moest krijgen. “De naam Djemino hoort bij onze familie, het is de naam van mijn overleden kleinzoon. Ik wil dat hij een andere voor- en achternaam krijgt.” Heavy right? Inmiddels heeft Samantha de Jong het kindje dus laten omdopen tot ‘Angelo’. En die naam is natuurlijk ook super cute. Hier stopt het verhaal nog niet. Nee, want betrouwbare bronnen laten aan de Story weten dat Samantha de Jong op dit moment niet voor haar kleine baby zorgt.  “Net als haar twee oudste kinderen Angelina en Milano staat ook dit kindje onder toezicht van Jeugdzorg. Hij woont inmiddels bij een pleeggezin en Samantha mag hem onder begeleiding bezoeken.” 

Bron: Flair | Beeld: BrunoPress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved