News

Samantha de Jong laat na 'beschuldigingen over baby daddy' voor het eerst van zich horen

Op 16 november werd Samantha de Jong, beter bekend als Barbie,  trotse mama van haar baby boy Djemino Marco. Kort na de geboorte gingen Samantha en haar lover Gerrit Smeets uit elkaar. Wow! Samantha de Jong laat nu voor het eerst van zich horen. Lees je mee? 

Zo gaat het nu met Samantha de Jong, a.k.a. Barbie

Samantha de Jong gaat door een mega zware periode. Want, naast de breuk met haar lover Gerrit gaat er ook heavy gossip rond. Gerrit beweert namelijk dat hij niet de baby daddy is. Wait what?! Dit zou volgens hem dan ook dé reden zijn van de breuk tussen hem en Samantha de Jong... Oei. We told you dat deze gossip écht onwijs heavy is. Al die tijd heeft Samantha de Jong online niks van zich laten horen, tot nu dus. 

Positive vibes 

Op Samantha de Jong haar Instagram deelt ze twee positive vibes berichtjes. "Vallen en opstaan, knokken en doorgaan", staat er in de caption van het eerste bericht geschreven. In de andere Instagram post deelt de bombshell het volgende: "het is een grote chaos middenin de storm, maar zodra je er doorheen bent, krijgt het leven weer vorm." Ook maakt Samantha nog eventjes duidelijk dat ze zich niks van alle haat aantrekt. "Voor alle haters: hoe meer jullie praten over mij, hoe meer ik geniet." You go girl. 

 

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved