News

Sem van Ex On The Beach heeft een nieuwe vriend en dit is hem

Ex On The Beach Double Dutch is afgelopen. In de laatste aflevering gebeurt weer een hoop drama. Onder andere omdat Sem niet zonder Dusty kan, maar dat lijkt helemaal anders te zien. Op Instagram laat Sem haar nieuwe vriend zien en het is niet Dusty!

Ex On The Baech Double Dutch-Sem heeft een relatie

Tijdens Ex On The Beach Double Dutch waren Dusty en Sem misschien wel het meest verwarrende koppel. De ene keer waren ze samen en de andere keer niet meer. Dat kwam vooral omdat Dusty niet kon kiezen tussen zijn ex en Imke. Elke keer als hij voor Imke koos brak hij het hart van Sem weer, maar toch bleef ze elke keer voor hem kiezen. Nu ze weer in Nederland is lijkt het er op dat ze haar ex helemaal is vergeten!

De vriend van Ex On The Beach-Sem

In de laatste aflevering wordt Sem nog verdrietig omdat Dusty voor haar neus staat te zoenen met Imke. Eenmaal in Nederland hebben de twee geen contact meer gehad. Sem heeft de liefde bij een andere man gevonden. Ze showt hem op haar Instagram-account met deze super lieve foto! "You are the best thing I never planned", schrijft Sem onder het schattige kiekje.

Jason Burgers

Wie o wie is die nieuwe liefde? Hij heet Jason Burgers en de twee kennen elkaar al vanaf kleins af aan. Na al die jaren vriendschap is er nu liefde opgebloeid tussen het stel. Wij zijn super blij voor Sem dat ze eindelijk van Dusty af is en hopelijk is Jason de ware voor haar!

Lees ook:
Ex On The Beach-Dusty tikt de 100 bedpartners aan
Er komt een nieuw seizoen van Ex on the Beach Double Dutch (en je kunt je nog opgeven
Ex On The Beach Double Dutch-Dusty over zijn ex: "Er zitten nog gevoelens

Bron: lovereality.nl | Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved