Lifestyle

Wij hebben handige tips voor het vinden van de juiste zonnebrand

Yes! De zon schijnt weer en dat betekent dat we ons weer goed moeten insmeren om onze huid te beschermen. Heerlijk dat lekkere weer! Maar let je wel op je huid? Welke zonnebrand is nu goed voor je huid? En welke zonnebrand past bij jouw huid? We hebben een paar tips voor je klaar staan.

Zonnebrand voor zomer 2021

Australian Gold Spray Gel Zonnebrand, Bol.com | € 18,95, € 11,37

Australian Gold Spray Gel Zonnebrand is een zonnebrand gel met factor SPF 30 en bronzer. De zonnebrandgel beschermt tegen UVA en UVB en trekt snel in de huid. Je wordt er dus lekker snel bruin van! De zonnebrand bevat o.a. Kakadu Plum (rijk aan vitamine C), Aloë Vera, vitamine E, Australische tea tree oil en zonnebloemzaadextracten zodat je huid naast een goede bescherming ook wordt verzorgd.

Biodermal Zonnebrand - Hydraplus Zonnespray - SPF 30 - 175ml, Bol.com | € 27,99, € 14,-

Deze zonnebrand is niet vet, plakt niet en is geschikt voor de gevoelige huid. Het beschermt de gevoelige huid tegen zonnestraling, het verzorgt, trekt snel in en is niet plakkerig. Deze zonnebrand geeft een beschermd laagje op het huidoppervlak en houdt het vochtbalans op peil.

 

NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30 - 200 ml, Bol.com | € 19,-

Deze zonnebrand heeft een langdurige en intensieve hydratatie en voorkomt uidroging van de huid. Het heeft onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering. Deze zonnebrand is ook nog eens water resistent.

Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF 30 Zonnebrandspray - 200 ml, Bol.com |  €21,49,  € 10,75

Deze zonnebrand trekt snel in, plakt niet, heeft een anti-glans touch en is alcoholvrij. De zonnebrand heeft zonbeschermingsfactor 30 voor de lichte huid die gemakkelijk bruint. Hoe te gebruiken?

Niet direct op het gezicht verstuiven. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau.

Lees ook:
★ Zomerproof make-up: goede looks voor warme dagen met deze tips
★ Deze 10 gedachten gaan door je hoofd als je op het strand ligt

 
Bron: Bol.com | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved