Series & Films

Netflix films: The Conjuring

Tijd voor een goede film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen op je Netlix abonnement. De tip van deze week: The Conjuring.

Netflix films: The Conjuring

Het allereerste deel van de Conjuring-saga komt al uit 2013. Mocht je deze films nog niet gezien hebben, begin dan bij deel 1. And lucky you: hij staat op Netflix! Deze horror film is zo spannend dat je eigenlijk achter je kussen wegduikt, maar het tegelijkertijd niet wil missen. Een tip van ons: als je niet zo goed tegen horrorfilms kan en deze film wél wil zien, kijk hem dan vooral overdag met iemand samen. Oh ja en deel 3 van The Conjuring draait vanaf zaterdag 5 juni in de bioscoop. Dat wordt deel 1 en 2 even bingen!

Verhaal

"Based on the true case files of the Warrens"

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven. Creepy! Check de spannende trailer hieronder. Met wie ga jij samen kijken?

Duur: 1 uur en 51 minuten
Minimale leeftijd om te kijken: 16 jaar
Categorie: horrorfilms
Jaar: 2013

Lees ook:
★ We mogen vanaf dit weekend weer naar de bioscoop en dit zijn de films die draaien
 Netflix films: Fifty Shades Of Grey

 
Bron: NetflixNL, Moviemeter | Beeld: Pexels
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved