We mogen vanaf dit weekend weer naar de bioscoop en dit zijn de films die draaien

News door Romy

Finally! Grijp je bioscooppas met je abbo maar snel uit je portemonnee want we mogen weer! Vanaf 5 juni mogen we weer naar de bioscoop. We hebben daarom de films die op dat moment draaien op een rijtje gezet. Met wie ga jij weer snel naar de film?

Bioscoopfilms vanaf 5 juni

♥ Spiral: From The Book of Saw

Saw liefhebbers opgelet: dit is een nieuwe aanwinst. Ook speelt legendarische acteur Samuel L. Jackson een grote rol in deze film. En Chris Rock speelt er ook in mee. De Madagascar-acteur speelt zelfs de hoofdrol als detective Banks, die de moordzaak van een collega moet onderzoeken en erachter komt dat de moordenaar 'Jigsaw' misschien nog leeft. Exciting! Deze film draait vanaf 5 juni in de bioscoop. Check hieronder de trailer.

♥Disney’s Cruella

Dit is een film waar veel Disney fans naar uit hebben gekeken. Cruella is ongetwijfeld één van de meest stylish geklede Disney superschurken of all time. Hoe ze zo schurkachtig is geworden, dat ontdekken we in Disney’s Cruella de film. Emma Stone mag de hoofrol vervullen en Emma Thompson mag de baroness spelen. Met deze twee in een film wordt het sowieso een goede film! De film is eventueel ook voor de niet-bioscoopliefhebbers (zijn die er?) te zien vanaf 27 augustus op Disney+. Deze film draait vanaf 5 juni in de bioscoop. Check hieronder de trailer.

♥ The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It draait vanaf 5 juni in de bioscoop

Nog meer horror! Ed en Lorraine Warren are back. Eindelijk het derde deel van The Conjuring. Yes! Er is nog een verhaal van het bekende duo vertaald naar een film. Het verhaal: de zaak van Arne Cheyenne Johnson, die in 1981 beschuldigd werd van moord. Arne beweerde bezeten te zijn, en de Warrens hebben nog getuigd in z'n rechtszaak. Patrick Wilson en Vera Farmiga namen opnieuw de rol van de Warrens op zich. Oeh! Deze film draait vanaf 5 juni in de bioscoop. Check hieronder de trailer.

♥ De Slag om de Schelde

Zijn er Draco fans hier aanwezig? Ja? Dan hebben we goed nieuws: in deze film over de Tweede Wereldoorlog speelt Harry Potter-acteur Tom Felton Britse militair Tony. Tony vliegt met duizenden andere geallieerden naar Nederland om Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting. Ook Nederlandse acteurs Susan Radder en Gijs Blom spelen in de Nederlandse (!) oorlogsfilm, die met z'n 14 miljoen euro aan budget één van de duurste Nederlandse oorlogsfilms ooit is. Deze film draait vanaf 5 juni in de bioscoop. Check hieronder de trailer.

Lees ook:
 Nieuwe films en series op Netflix in juni #2
★ Fan van Bridgerton? Disney+ komt met The Mysterious Benedict Society