News

Politie grijpt in op de A6 voor ‘ontvoerd’ meisje dat geen zin heeft om te winkelen

Wow. De politie is afgelopen zaterdag massaal uitgerukt op de A6. Er was een melding binnengekomen over een auto met een briefje op het raam met de tekst: ‘Help, ik ben ontvoerd.’ Achteraf bleek het loos alarm.

Politie rukt op A6 uit voor ‘ontvoerd’ meisje

Iemand had de politie gewaarschuwd, omdat hij kinderen op de achterbank van de auto zag zitten. De melder bleef de auto volgen totdat de politie de auto waarom het ging kon stoppen. Er waren meerdere politie-eenheden bij betrokken en het was dus een grote uitruk.

Goed gesprek

In de auto zaten vader, moeder en hun twee dochters. Er bleek geen sprake van ontvoering, want de oudste dochter wilde niet mee winkelen. Het gezin zou naar de meubelboulevard gaan en de dochter wilde hier met een briefje onderuit zien te komen. What?

Haha, wow. Als je echt niet graag mee wil, zorg je wel dat de politie je staande houdt. Dat was niet helemaal het plan van het meisje volgens ons. Na een ‘goed gesprek’ met de agenten kon het gezin weer verder rijden. Of de happy family na deze gebeurtenis nog naar de meubelboulevard is gegaan, is onbekend.

Lees ook:
 Lil' Kleine en Jaimie Vaes na geweldsweekend weer samen gespot op Ibiza
★ Love Island-Feline is gehackt en bedreigd door haar ex-vriend

 
Bron: Nu.nl | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved