News

Love Island-Feline is gehackt en bedreigd door haar ex-vriend

Love Island-Feline verdween de afgelopen weken uit de media. Bij RTL Boulevard vertel ze waarom zij offline was. De celeb blijkt gehackt te zijn door haar ex-vriend. Al haar sociale mediakanalen waren onbereikbaar. Ook haar platform Life of Fel was in bezit van haar ex-vriend. Wow!

Love Island-Feline gehackt door ex-vriend

Love Island-Feline was de afgelopen tijd offline. Haar sociale mediakanalen waren gehackt door haar ex-vriend. Ook het complete platform Life of Fel was onbereikbaar. Dit platform heeft ze opgericht voor lotgenoten met diabetes type 1. Bij RTL Boulevard vertelt ze haar verhaal. Psycho ex alert!

“Mijn hele leven lag in iemand anders’ handen”

“Ik kwam er achter dat ik gehackt was, omdat ik niet meer in mijn mailbox kon”, vertelt de Love Island-ster. “Mijn website was offline gehaald, ik kon nergens meer in. Mijn wachtwoorden waren veranderd. Je voelt je machteloos en verdrietig. Ik was ook in paniek, want mijn hele leven lag in iemand anders’ handen.”

Love Island-Feline werd bedreigd en gechanteerd

Haar ex ging nog verder dan alleen hacken. Hij stuurde zelfs bedreigingen en probeerde Feline te chanteren. “Hij zei: ‘Als je nu geen contact met mij opneemt, wis ik alles van je en post ik al onze privédingen online’.” De bedreigingen werden zo erg dat Feline naar de politie stapte. Die konden niets voor haar betekenen. Pas wanneer haar ex voor de deur stond of haar in real life bedreigde kon de politie actie ondernemen. Haar vriend zat in het buitenland dus de kans dat hij Feline fysiek zou bedreigen was heel klein. “Toen ik vertelde hoeveel online dingen impact kunnen hebben, had de politie daar geen antwoord op.”

“Ik ben nog steeds bang”

Inmiddels heeft Feline haar sociale mediakanalen en website weer helemaal terug. Ze heeft een hackexpert ingeschakeld en die heeft haar geholpen. Op haar Instagram deelt zij haar verhaal. Toch voelt ze zich nog niet helemaal veilig. “Ik ben nog altijd bang voor wat er gaat komen. Komen die bedreigingen uit? Stuurt hij iemand die me van straat trekt? Ik blijf vechten voor wie ik ben en waar ik over ga.” Yes, you go girl!

View post on Instagram
 

Ben jij bang dat je in een toxic relatie zit? Lees dit artikel en bekijk of je de red flags herkent.

Bron: RTL BoulevardBeeld: RTL

Must reads 👀