News

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes na geweldsweekend weer samen gespot op Ibiza

Afgelopen weekend stonden Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes vaak in het nieuws. De rapper was opgepakt omdat hij werd verdacht van mishandeling van Jaimie. De rapper is ondertussen weer op vrije voeten en het koppel liet weten in ene bericht naar de media toe dat de geruchten niet kloppen. Het stel is nu zelfs samen gespot op Ibiza. Whut?

Jaimie en Jorik op Ibiza

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar”, bracht het koppel dinsdagavond in een statement naar buiten. “We hebben onze hoogtepunten, maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.”

Ook zeggen de twee in de verklaring dat ze heel veel van elkaar houden. En dat is te zien. Na het geweldsincident van afgelopen weekend zit het stel samen met Estelle Cruijf (een van de beste vriendinnen van Jaimie) aan een tafeltje op Ibiza.

Loos alarm

Na het zien van deze foto’s lijkt het alsof het stel het weer met elkaar heeft bijgelegd en alsof er niets bijzonders is gebeurd afgelopen weekend. Het drietal is gezellig aan het lunchen. En dat terwijl het nieuws van de Spaanse politie afgelopen zondag nog naar buiten kwam dat Jorik zijn verloofde mishandeld zou hebben. volgens de Spaanse nieuwswebsite Periódico de Ibiza zou Jaimie zelf aangifte hebben gedaan tegen Jorik voor mishandeling. Lees de desbetreffende zaak hier.

Bekijk de foto’s hier.

Lees ook:
 Lil’ Kleine over mishandelzaak op Ibiza: ‘Wij houden erg veel van elkaar’
★ FOTO: Lil’ Kleine ligt weer relaxed op het strand van Ibiza na mishandeling Jaimie

 
Bron: ShownieuwsBeeld: Brunopress

Must reads 👀