News

Lil’ Kleine over mishandelzaak op Ibiza: ‘Wij houden erg veel van elkaar’

Volgens Lil’ Kleine zou het incident, wat afgelopen weekend heeft plaatsgevonden tussen hem en Jaimie, anders zijn gelopen dan dat de media vertellen. Jaimie zou zijn mishandeld op Ibiza en met verwondingen en kleerscheuren de lobby van het hotel zijn in gerend. Lil’ Kleine zou zich hebben verstopt in het hotel en Jaimie haar telefoon hebben vernield. Maar de geruchten zouden niet kloppen, dat blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven.

Verklaring Lil’ Kleine en Jaimie over mishandelzaak

“De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.” Jorik biedt zijn excuses aan en zegt dat de geruchten, die nu rondgaan, niet kloppen. Maar welke specifieke geruchten dit zijn, is niet bekend.

View post on Instagram
 

Jaimie met verwond gezicht

Eerder deze week lekte er een foto uit van Jaimie Vaes, zijn verloofde en vrouw met wie de rapper zoontje Lío deelt, waarop te zien was dat haar gezicht verwond en bebloed was. De speculaties gingen rond op het internet dat deze foto was gemaakt na het incident wat had plaatsgevonden en waarvoor Lil’ Kleine was opgepakt op het Spaanse eiland.

Verklaring

“Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlights staan worden deze onder een vergrootglas gelegd. Jorik wil graag zijn oprechte excuses aanbieden voor alle commotie.”

En .. 

“Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen. Als laatst willen wij de media verzoeken om ons de komende tijd met rust te laten zodat wij de gebeurtenissen van de afgelopen dagen samen als gezin een plekje kunnen geven. Wij houden erg veel van elkaar.”

Maar ‘het een plekje kunnen geven’? Wat willen ze precies ene plekje geven? Het incident van afgelopen weekend of de media-aandacht die daarna volgde? Jaimie heeft bij de politie aangifte gedaan van een aanval in de hotelkamer. Ze zei dat ze door haar partner is geslagen en dat haar telefoon vernield werd.

Gebrek aan bewijs

De zaak rond Lil’ Kleine is geseponeerd wegens gebrek aan bewijs, bevestigde de advocate van de rapper, Nienke Hoogervorst, gisteren aan het AD. “Lil’ Kleine kan het eiland verlaten of bezoeken wanneer hij wil. Jorik zou dan ook al gespot zijn op het strand op Ibiza, terwijl zijn verloofde weer terug in Nederland zou zijn. 

Lees ook:
 Reality show van Jaimie Vaes stopgezet vanwege de mishandeling van Lil Kleine
♥ FOTO: Lil’ Kleine ligt weer relaxed op het strand van Ibiza na mishandeling Jaimie

 
Bron: AD, NU.nlBeeld: Brunopress

Must reads 👀