News

Love Island 2021: het lijkt erop dat Ali thuis al een vriendin heeft

Yes, de eerste aflevering van Love Island 2021 staat op Videoland! De koppels zijn gevormd en de competitie is gestart, maar er is iets vreemds aan de hand… In de preview van de volgende aflevering lijkt het alsof Ali opbiecht dat hij al een relatie heeft. Oh nee, niet weer!

Heeft Love Island-Ali een vriendin?

Love Island 2021 is officieel begonnen! Na maanden wachten is het eindelijk zo ver. De koppels zijn gevormd en het liefdesspel kan beginnen. De knappe Ali is een koppel met de gewilde Yasmine. De Brazilian babe is bij drie mannen favoriet. In de laatste minuut van de eerste Love Island-aflevering zien we iets opmerkelijks. Het lijkt erop dat Ali zijn Yasmine nu al bedriegt…

Ali wordt exposed

In de Love Island Times worden de laatste sappige roddels gedeeld. Het lijkt erop dat de eerste krant meteen al overgoten is met juice. Op de voorpagina staat in grote letters ‘Schandaal in de villa’. Als je verder leest zie je staan dat Ali een lover op de bank heeft zitten. Wat?! Ja, echt waar. Wij krijgen flashbacks naar het vorige seizoen. Daarin bleek dat Remco al bezet was. Zou Ali hetzelfde hebben geflikt?

View post on Instagram
 

De ware

Het verhaal wordt nog heftiger… In de teaser zie je dat de vriendin van Ali zichzelf heeft gemeld bij de productie. Ali zou zomaar zijn vertrokken zonder haar iets te hebben gezegd. Hij zou zijn vriendin zelfs ‘de ware’ hebben genoemd! Wij vragen ons af wat Ali op Love Island doet als zijn ‘ware’ thuis op de bank zit. Hopelijk wordt het allemaal duidelijk in de tweede aflevering!

Wie is Love Island-Ali?

De 23-jarige Ali werk als cocktailshaker in een bar. Er zijn genoeg vrouwen die een drankje met hem willen drinken, maar hij zegt dat de ware er niet tussen zit. (Uhhmm…en je vriendin dan?) Hij valt op lieve en loyale vrouwen en knapt af op jaloers gedrag. Wil jij alle Love Island-kandidaten beter leren kennen? Wij hebben ze hier allemaal voorgesteld!

Beeld: RTL