News

Love Island 2021 aflevering 1: dit zijn de allereerste koppels

Love Island 2021 is eindelijk begonnen! We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk staat de eerste aflevering op Videoland. Dat betekent dat ook de allereerste koppels zijn gevormd. Wie o wie eindigen met elkaar? Dit zijn de eerste koppels van Love Island 2021!

Love Island 2021: de koppels

Love Island 2021 is van start gegaan! De deelnemers bekijken elkaar nog even goed en vormen dan de eerste koppels. Maar er liggen gelijk twee gevaren op de loer. Het wordt nu al spannend wie er in de villa mag blijven. Lees snel verder voor alle details!

Eerste koppels

Als eerste mag Job een dame uitkiezen. Hij kiest voor Rowenna en de twee vormen het eerste koppel van Love Island 2021. Daarna is Joey aan de beurt. Hij twijfelt geen seconden en kiest de mooie Yasmine. Jim heeft een oogje op Minn en hij kiest haar. Als Morris aan de beurt is dan wordt het ingewikkeld. Hij wil namelijk ook met Yasmine en dat betekent dat Joey toch op de reservebank moet zitten. Auw! Ook Ali wil een koppel vormen met Yasmine dus ook Morris moet de bank op. Yasmine is gewild!

Love Island 2021: de reservebank

Alleen Nina en Rosa zijn nog over en natuurlijk de mannen op de reservebank. Joey mag eerst kiezen en zijn keuze gaat naar Nina. Hierdoor wordt Morris automatisch gematcht met Rosa. Zij stapte als enige naar voren bij Morris dus Rosa vindt het helemaal prima!

View post on Instagram
 

Nieuwe dames in Love Island 2021

De koppels leren elkaar nog maar net kennen en er liggen al gevaren op de loer. Nog geen 24 uur nadat de singles zijn gekoppeld komen er al twee nieuwe vrouwen binnen! Esmee en Carlyn zijn niet bang om even goed te flirten. De originals willen even polshoogte nemen en vragen aan de nieuwe vrouwen wie zij wel zien zitten. Esmee heeft haar zinnen gezet op Job en Carlyn vindt Jim wel interessant. Rowenna en Minn moeten opletten!

Yasmine is in de war in Love Island 2021

Yasmine heeft drie mannen die haar graag willen, maar tijdens een spel kiest haar favoriete man Joey toch voor een andere vrouw. Hierdoor is Yasmine helemaal in de war. Gelukkig kan ze haar ei kwijt bij Minn. Yasmine vertelt dat ze heel snel iemand wil claimen en dat ze dit moet leren los te laten. Zou Yasmine toch met Joey eindigen of blijft ze bij haar koppel met Ali? We zien het snel!

via GIPHY

Wil jij op de hoogte blijven van alle oud-islanders? Lees dan ook:
– Love Island-Mattheüs heeft een relatie met deze Ex On The Beach-ster
– Zoet: ook deze ex-Love Islanders zijn nu een setje

Beeld: RTL