News

Love Island-Remco vertelt in Love Island reünie over zijn ‘vriendin in Nederland’ 

FlashbackRemco zette heel de Love Island villa op zijn kop. Hij had namelijk al een ‘vriendinnetje thuis’ zitten. Do you remember? Vlak voor de finale moest hij om die reden zijn koffers pakken en het eiland verlaten. Tijdens de Love Island reünie vertelt Remco over het contact met zijn ‘vriendin in Nederland’. 

Remco Diepenhorst vertelt in Love Island reünie over zijn ‘vriendin in Nederland’ 

As we all know is Remco al een tijdje in Portugal. Wat hij daar doet? Surfen natuurlijk! De Utrechtse surfer boy had een special guest tijdens zijn catching waves trip. Namelijk hét meisje uit Nederland. Oeh. In de Love Island reünie vertelt Remco het volgende: “ik was met het meisje uit Nederland naar Portugal vertrokken.” “Er is natuurlijk een hoop gebeurd. We moesten elkaar ook nog wat beter leren kennen. We zagen elkaar en toen dachten we: ‘Shit, we hebben elkaar helemaal de hemel in geprezen, maar is dit het wel? We zaten vervolgens twee weken in Portugal. En voor mij is er natuurlijk ook veel veranderd. Dit was voor ons allebei best moeilijk.” Na twee weken ging het meisje uit Nederland terug naar huis. “Toen hebben we het een beetje in het midden gelaten. It’s complicated.”

Contact 

Natuurlijk willen we allemaal weten of Remco nog contact heeft met Imen. Het antwoord hierop is ja. “Af en toe bellen we even. Het contact is heel chill, we vragen dan gewoon even of het goed gaat met elkaar. We hebben veel meegemaakt samen, het is niet niks wat er allemaal is gebeurd.” Bekijk de reünie video van Remco hieronder. 

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀