News

 Yes! Netflix geeft releasedatum voor Too Hot To Handle seizoen 2

Wat zijn de datingsshows en realityshows op Netflix toch altijd heerlijk om te kijken. Één van die shows was het programma Too Hot To Handle. Het programma was zó bijzonder en werd zó goed bekeken dat een nieuw seizoen geen verassing is. Maar dat de releasedatum zo snel zou zijn, is wel nieuw!

Too Hot To Handle seizoen 2

Misschien had je zelf niet gedacht dat je het zo snel al kon kijken, maar vanaf 23 juni 2021 gaat seizoen 2 van het programma van start. Dat maakte Netflix zelf bekend. Seizoen 2 is opgenomen op de Turks en Caicoseilanden. Het is de bedoeling van het programma om elkaar juist niét aan te raken. Dat is vrij bijzonder, aangezien het vaak juist de bedoeling van is om fysiek contact met elkaar te hebben bij realityshows.

Raken de deelnemers elkaar wel aan? Dan gaat er een x-bedrag uit de geldpot. Voor sommigen in seizoen 1 was het lastig om die controle te houden. Robot Lana gaf de boetes en dat leverde weer de heerlijke ruzies en discussies op in de groep.

Nóg meer goed nieuws

En we hebben nog meer goed nieuws voor jullie. Er komt namelijk ook al gelijk een seizoen 3 aan, want die is ook al opgenomen. Omg!

Lees ook:
♥ Bingen maar: dit zijn de 10 best bekeken Netflix-originals ooit
♥ Netflix films: waargebeurde films op Netflix

Bron: Lovereality | Beeld: Netflix
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved