Series & Films

Netflix films: waargebeurde films op Netflix

Wil je een goede film zien wat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal? We hebben een paar waargebeurde films voor je geselecteerd. Ze staan geselecteerd op uitgebrachte datum en duur. Veel kijkplezier met je Netflix abonnement!

Waargebeurde Netflix films

♥ Papillon

Papillon, of terwijl: vlinder. Dit waargebeurde verhaal speelt zich af in een strafkolonie in Frans-Guyana. Een zakkenroller wordt onterecht opgepakt en in een strafkolonie geplaatst waar hij hard moet werken en nauwelijks te eten krijgt. Samen met een valsmunter en een andere gevangene in het kamp bereiden ze een gevaarlijk plan voor om te ontsnappen. (Zie ook: Netlfix films: Papillon)

Jaar: 2017 (verfilmd)
Minimale leeftijd om te kijken: 16 jaar
Duur: 2 uur en 12 minuten

♥ American Sniper

De Navy SEAL-scherpschutter Chris Kyle voert in Irak een ongeëvenaard aantal succesvolle missies uit, zelfs als hij de greep verliest op zijn leven thuis. De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley Cooper, Sienna Miller en Luke Grimes

Jaar: 2014
Minimale leeftijd om te kijken: 16 jaar
Duur: 2 uur en 12 minuten

♥ The Most Hated Woman in America

Dit drama volgt het controversiële leven van de uitgesproken atheïste Madalyn Murray O’Hair, van haar historische rechtszaken tot haar notoire ontvoering. Heftig dus. Bekijk hieronder de trailer.

Jaar: 2017
Minimale leeftijd om te kijken:  16 jaar
Duur: 1 uur en 32 minuten

♥ 22 July

Een jonge overlevende, rouwende families en heel Noorwegen roepen om gerechtigheid en proberen de vreselijke terroristische aanslag te verwerken. Een groep kinderen was op kamp toen de aanslag plaatsvond… De hoofdrollen worden gespeeld door Jonas Strand Gravli, Anders Danielsen Lie en Jon Øigarden.

Jaar: 2018

Minimale leeftijd om te kijken: 16 jaar

Duur: 2 uur en 24 minuten

♥ Believe Me: The Abduction of Lisa McVey

Na een gruwelijke ontvoering en een nipte ontsnapping heeft een tiener uit Florida het moeilijk om familie en autoriteiten te overtuigen van haar beproeving. De hoofdrollen worden gespeeld door Katie Douglas, David James Elliott en Rossif Sutherland.

Jaar: 2018
Minimale leeftijd om te kijken: 16 jaar
Duur: 1 uur en 27 minuten

Lees ook:

★ Netflix films: Bad Moms
★ Netflix kijkers: dit zijn de beste mini series op Netflix

 
Bron: NetflixNL | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved