Food

McFlurry maken: zo maak jij het iconische McDonald’s ijsje zelf

Een bezoekje aan McDonald’s is niet compleet zonder een lekkere McFlurry. Blijkbaar is een McFlurry maken helemaal niet zo moeilijk! We kwam dit super makkelijke recept tegen om zelf het lekkere ijsje thuis te maken. Lees snel verder voor een homemade McFlurry!

McFlurry maken: recept

Stiekem is de McFlurry het hoogtepuntje van elk McDonald’s bezoek! Dat heerlijke roomijs met alles erin wat jij wil. Karamel, chocola, M&M’s of Oreo, het maakt niet uit, want alles is lekker. Wij kwamen een recept tegen waarmee een McFlurry maken super makkelijk thuis kan. Wij zijn fan!

Dit heb je nodig

– 500 Gram volvette slagroom
– 250 Gram gecondenseerde melk (gezoet)
– 2 Theelepels vanille-extract
– Jouw favoriete McFlurry topping (Oreo, chocola, koekjes, karamel, etc.)

Zo maak je het ijsje

Doe de slagroom en het vanille-extract in een grote kom en klop dit goed door elkaar met een mixer. Zie je zachte pieken ontstaan? Voeg dan de gecondenseerde melk toe en blijf het geheel goed opkloppen. Doe daarna het mengsel daarna in de vriezer. Dit kan je het beste doen in een metalen kom. Haal het ijs na 6 uur uit de vriezer. Je kan het ijs romiger maken door het kort in een blender te gooien of er een scheutje melk aan toe te voegen. Maak je McFlurry helemaal af door hem te versieren met je favoriete topping. Voíla, je zelfgemaakte McFlurry is klaar. Enjoy!

View post on Instagram
 

Wil jij meer McDonald’s recepten maken? Lees dan ook:
– Dit is hoe je de populaire Franse frietjes van de McDonald’s thuis maakt
– Haal de McDonald’s in huis: zo maak jij jouw eigen Big Mac schotel

Bron: Grazia.nlBeeld: Unsplash: Samantha Gades

Must reads 👀