News

Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van de Bachelor met Tony Junior op Videoland

Het is eindelijk zo ver! Het nieuwe seizoen van de Bachelor is gefilmd. Niemand minder dan de Bachelor zelf, a.k.a. Tony Junior, laat weten wanneer het seizoen online komt. Heb jij nog geen Videoland-account? Dan wordt het misschien tijd om er eentje aan te schaffen, want het seizoen komt sneller online dan je denkt!

Vanaf deze datum is kan je de Bachelor met Tony Junior kijken

De Bachelor komt weer terug! De eerste geruchten hoorde we een paar maanden geleden. Volgens oplettende kijkers zou Tony Junior de nieuwe Bachelor worden. Dit bleek uiteindelijk te kloppen en vrouwen gaven zich massaal op. In een interview met het AD liet de dj weten wat zijn eisen zijn. Hij is opzoek naar een leuke en lieve vrouw met wie hij kinderen kan krijgen. Ahww! Verder moet ze zelfstandig zijn, want de dj toert normaal de hele wereld over. “Als je een vriend zoekt die ’s avonds lekker met je Netflix kan kijken op de bank met een zak popcorn, moet je niet bij mij zijn”, vertelde hij. Eigenlijk is hij vooral opzoek naar een vrouw met wet gelijk klikt. “Ik kijk en voel naar de connectie die ik heb met iemand, dat vind ik veel belangrijker dan blond of bruin haar.”

Het nieuwe seizoen van de Bachelor

Op 3 mei plaatste de Bachelor een foto op zijn Instagram-account. Op deze foto was te zien dat de opnames begonnen zijn! Nu zijn we een paar dagen later. Tony plaatste een video waarop hij de datum verklapt van het nieuwe seizoen en dat is…

View post on Instagram
 

Vanaf deze datum staat de Bachelor met Tony Junior op Videoland

24 JUNI!! Vanaf deze datum komt er elke week een nieuwe aflevering op Videoland. Tony is helemaal naar Kroatië gereisd om opzoek te gaan naar zijn ware liefde. Zou hij haar vinden op deze zonnige bestemming? Je ziet het vanaf 24 juni op Videoland! Wij benieuwd met welke vrouw hij naar huis gaat.

View post on Instagram
 

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀