News

Finally: opnames van The Bachelor met Tony Junior zijn begonnen

Het programma waarin een celeb de ware liefde probeert te vinden, The Bachelor, wordt dit jaar vertegenwoordigd door niemand minder dan Tony Junior. En we hebben goed nieuws voor de fans van de knappe dj: de opnames zijn al gestart!

Opnames The Bachelor met Tony Junior gestart

Gisteren plaatste Tony een foto op zijn Instagram. Rick Brandsteder, die de presentator gaat zijn van het programma, stond naast Tony op de foto. Maar het was niet zomaar een foto. De mannen staan full dressed in pak op een buitenlandse locatie. Het lijkt er dus op dat de opnames van The Bachelor officieel zijn begonnen.

Reacties als: ‘LOOK AT THE BACHELORRRR’, ‘Geniet ervan’ en ‘Succes en veel plezier Toon’ bevestigen onze vermoedens dat de opnames inderdaad echt zijn begonnen. Wat kijken we uit naar de afleveringen!

De tekst gaat verder onder de foto

Roses for woman

In het programma gaat The Bachelor - Tony Junior dus dit jaar - opzoek naar een nieuwe vlam. Hij gaat op date met verschillende vrouwen. Uiteindelijk wordt de uitzending afgesloten met de zogenaamde rozenceremonie. Tony mag dan rozen uitdelen aan de ladies die hij nog beter wil leren kennen. Er is alleen niet een roos voor iedereen weggelegd. De dames die er geen krijgen, vallen af en keren alleen terug naar huis. Ga jij kijken?

Lees ook:

♥ Tony Junior over De Bachelor: "Ik zoek een vrouw om kinderen mee te krijgen"
♥ Bachelor-Tony Junior vertelt hoe zijn droomvrouw moet zijn

 
Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved