Beauty

Dit zijn de beste make-up tutorials voor deze lente

Kun je wel wat beautyinspiratie gebruiken? Dan zit je hier goed. Dit zijn de beste make-up tutorials om deze lente zelf te proberen.

De everyday make-up look van Allana Davison

Allana Davison deelt op YouTube haar dagelijkse look in een van haar make-up tutorials. De basis van haar look is een goede primer en een niet te heftige foundation. Ook zorgt ze ervoor dat haar wenkbrauwen goed zijn bijgetekend, maar wel natuurlijk blijven. Haar oogmake-up houdt ze rustig, maar haar lippen maakt ze felrood met de MAC Billion $ Smile Liquid Lip Color. Al met al een hele toffe make-up tutorial voor deze lente.

 

De make-up tutorial voor een glowy look

Deze make-up tutorial van YouTuber Sophie Floyd is perfect als je een glowy look wilt deze lente. Met een oogschaduwpalette vol met pastelachtige kleuren (een vergelijkbare versie vind je hieronder) maakt ze haar ogen lila en dat staat onwijs mooi, zeker in combinatie met deze mascara van Benefit.

 

De make-up tutorial die je in 10 minuten kunt doen

Als je van een iets natuurlijker houdt, kun je deze make-up look uitproberen. YouTuber Eman gebruikt geen foundation, maakt met concealer, poeder en mascara toch een hele glam look.

 
Beeld: iStock
LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved