Travel

Alvast wegzwijmelen: deze extreem luxe Thaise villa is perfect voor een vakantie met de meiden

In deze villa zou je het liefst nog gaan wonen. Wijnen in het zwembad en genieten van de zonsondergang in Thailand? Dit is een van de redenen waarom je de villa zou moeten huren. Check hieronder nog meer informatie over de prachtige Thaise villa.

Villa Tosti in Thailand

De villa met de naam ‘Villa Tosti’ wordt aangeboden door Gabrio. De airbnb heeft ruimte voor 6 gasten. Het optrekje biedt 3 slaapkamers, 3 bedden en maar liefst 4 badkamers! That’s all that a girl need right? Geen ruzie meer ‘s ochtends over wie er als eerste op de badkamer haar make-up mag doen.

Verder heeft de villa uitzicht op zee, is het voorzien van personeel, een manager die je helemaal in de watten legt en zelfs een bar! Als je de villa boekt, kan je topkwaliteit verwachten. Er staat een pooltafel, de villa is voorzien van een JBL geluidssysteem en heeft een flatscreen-tv waar je met je vriendinnen je favo film op kunt bekijken.

Beach

De villa ligt op slechts 400 meter van het strand (hoe chill) en heeft een zoutwaterzwembad van maar liefst 15 meter lang. Ook niet onbelangrijk is dat de villa een parkeerplaats heeft met ruimte voor zes auto’s. Altijd handig als je wat mensen uitnodigd.

Omgeving

De villa heeft een uitzicht op Kho Phangan Koh Tao (op heldere dagen) en het Angthong Marine Park. Er staat slechts één andere villa in de buurt. De villa ligt dus zeer privé en discreet. Wauw.

Toegang

Als je overnacht in de riante villa heb je toegang tot alle delen van het huis, maar met uitzondering van de personeelsvertrekken en de berging van de keuken.

De badkamer is voorzien van een föhn, shampoo en een heerlijke regendouche. De slaapkamer heeft een strijkijzer (handig als je een lange vlucht achter de rug hebt en je blousje helemaal verkreukeld is), een droger, een wasmachine en basisvoorzieningen zoals handdoeken, beddengoed, zeep en wc-papier. Verder is er dus een flatscreen-tv aanwezig, airconditioning voor de hele villa, wifi, een eigen werkplek, een keuken vol met luxe apparaten, een BBQ in de riante tuin, een jacuzzi én een zwembad. Dit klinkt goed toch?

Prijs van dit pareltje

Om de villa te huren ben je wel aardig wat geld kwijt, maar dan heb je wel wat. Het zal je 199 euro per nacht kosten (afhankelijk van het seizoen). Wil je meer weten van de villa? Check hier even de website. Stuur je ons een foto als je er bent geweest met je vriendinnen? 🙂

Foto’s

Lees ook:

★ Instagram vs. reality: deze hotspots op vakantie lijken véél mooier op Instagram
★ Dit zijn dé 8 insta foto stops van Nederland

Bron: AirbnbBeeld: Airbnb