Travel

Dit zijn dé 8 insta foto stops van Nederland

Als je veel bezig bent met foto’s maken voor je Insta-account, dan zijn deze hotspots iets voor jou. Deze plekken zijn perfect om je feed te verbeteren en die likes binnen te halen. Check de hotspots hieronder.

Dé insta hotspots van Nederland

♥ Hotspot 1: Wyck – Maastricht

Pak de trein naar Maastricht en loop rechtsreeks naar dé Insta-feed wijk van Maastricht. Wyck ligt aan de rechteroever van de Maas en heeft vanalles te bieden. Je kan er leuke straatjes, winkels en restaurantjes vinden.

♥ Hotspot 2: De Zevenlandenhuizen – Amsterdam

In de buurt van het Vondelpark (ga meteen even een lawa doen met je vriendin) vind je de Zevenlandenhuizen. En er zit een bijzonder verhaal achter de architectuur van deze gebouwen. Ze representeren namelijk de landen: Frankrijk, Spanje, Engeland, Rusland, Duitsland, Italië en natuurlijk Nederland. Perfect roze, dus perfect voor je Insta-feed.

♥ Hotspot 3: De Orchideeën Hoeve - Luttelgeest

Zoek je wat meer groen voor op je profiel? Dan zou je naar Luttelgeest moeten reizen. Deze plek staat vol met exotische flora én fauna. De Orchideeën Hoeve heeft verschillende tuinen en is de grootste vlindertuin van Europa. Er is zelfs een regenwoud in ons eigen kikkerlandje. On our way!

♥ Hotspot 4: De Reigerstraat – Middelburg

Deze straat is versierd met paraplu’s. Wauw! Het idee is geïnspireerd op het AgitÁgueda Art Festival in Portugal. Een vrolijkere foto krijg je niet in deze straat. Met de abdijtoren op de achtergrond zal je je volgers versteld doen staan.

♥ Hotspot 5: Het Kaslokaal – Oostkapelle

Wil je een dagje weg met kids en toch je Insta-waardige foto’s kunnen maken? De kinderen kunnen bij Het Kaslokaal spelen, terwijl jij geniet van heerlijke gebakjes en broodjes. Er zijn genoeg plekken om deze leuke dag vast te leggen voor je Instagram-account. Het Kaslokaal is dan ook dé plek voor je insta-waardige foto’s. Psst: de kas is omgebouwd zodat jij je perfecte foto kan maken. Er hangt zelfs een schommel!

♥ Hotspot 6: De Oudegracht - Utrecht

Deze plek is vooral mooi bij de zonsondergang. Golden hour time. In Amsterdam kun je ok grachten vinden, maar in Utrecht ben je toch net iets origineler. Kenmerkend aan de stad zijn de schattige straatjes en kleine, leuke boetiekjes. Ga hier eens heen voor een dagje shoppen, ga lekker naar een restaurantje en maak daarna de perfecte Insta-foto aan de gracht.

Lees ook:

★ Yes. Deze Instagram accounts moet je volgen als je inspiratie wil opdoen voor je feed
★ Met deze 10 tips maak je net zulke prachtige foto's als de Insta pro's

Bron: Vakantiedealz, Instawall | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved