News

Ex On The Beach-Elias heeft een nieuwe vriendin (en zo ziet ze er uit)

Ex On The Beach-ster Elias is een ware casanova. Deze playboy heeft meerdere vrouwen versierd in de villa. Toch heeft hij nu zijn ketting doorgegeven aan een vrouw met wie hij een toekomst ziet en het is niet Yasmine Pierards.

Ex On The Beach-Elias heeft een relatie

Ken jij Elias nog van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 4 en 5? Deze echte playboy gaf ons niet de indruk dat hij ooit een serieuze relatie zou krijgen. Hij werd bekend met zijn ketting die hij (iets te vaak) doorgaf aan de vrouwen met wie hij het bed wilde delen. Maar het lijkt er op dat hij is veranderd. Hij heeft nu een super knappe vriendin!

De nieuwe vriendin van Elias

Op Instagram plaatst de man met de ketting een super lief kiekje met zijn nieuwe vriendin. Op de eerste foto geeft zij hem een kus op zijn wang en op de tweede foto zie je haar gezicht goed. She looks cute!

Yasmine Pierards

Hiermee komt er een definitief einde aan alle roddels rondom Elias en Yasmine. De twee hadden een korte relatie na hun deelname aan Ex On The Beach. Na deze relatie was de connectie tussen de twee een beetje vaag. Waren ze nou wel samen of niet? Yasmine vond het zelf ook verwarrend worden en schepte wat duidelijkheid. Ze schreef: 'Ik heb geen relatie. Met niemand. De dag dat de roddelbladen dingen gaan posten die wél waar zijn spring ik een gat in de lucht. Sensa voor saus.'

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved