News

Ex On The Beach' Elias en Yasmine zijn weer samen

Van Temptation Island gaan we door naar nieuws van onze andere guilty pleasure: Ex On The Beach. Twee EOTB-kandidaten zijn namelijk (weer) samen en hebben het al over trouwen. We hebben het over Elias en Yasmine. Elias geeft toe dat er laatst een vonkje is overgesprongen en ook trouwen met Yasmine sluit hij niet uit. 

Ex On The Beach-kandidaten Elias en Yasmine samen gespot
Dat Yasmine en Elias het erg gezellig hadden in de EOTB-villa was duidelijk, maar na het programma Ex On The Beach Double Dutch: All Stars verwaterde het contact weer. Elias vertelt aan Shownieuws: ''Yasmine en ik hadden eerst wat minder contact, want ze had een vriendje''. Inmiddels is dat uit en zien de twee elkaar weer. Ze hadden onlangs een boeking samen en toen ''zijn er vlammetjes ontstaan'' aldus Elias a.k.a. de man met de ketting. Vervolgens verklapte hij dat ze inderdaad wel een onderonsje hebben gehad. 

eotb elias yasmine

Trouwen
Toen het onderwerp overging op trouwen gaf hij een verrassend antwoord: ''Trouwen met Yasmine? De psychopaat… Ik hou van tegengas, maar niet al teveel. Als zij de ketting zou omdoen, zou ze de vrouw van de ketting zijn, nee. Ze is een leuke meid waar je een leuke tijd mee kan hebben, maar misschien wel meer. We zijn weer veel samen, dus wie weet gaan we ooit wel trouwen, ja.''

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved