Cocktail time! neem deze culinaire vodka tour door Amsterdam

Food door Fleur Nieuwenhuis

Viva la vodka! Ben jij een fan van cocktails met vodka er in? Dan hebben wij een leuke activiteit voor jouw gevonden. Een culinaire vodka tour door hartje Amsterdam. Lees snel verder voor alle details!

Vodka tour door Amsterdam

Heb jij in het weekend van 30 april en 7 mei niets te doen? Plan dat dit weekend vol met een vodka tour door Amsterdam! Deze weekenden kan je genieten van lekkere vodka cocktails tijdens een wandeling door hartje Amsterdam.

Hoe werkt het?

De wandeling is vier kilometer en je hebt twee uur om hem te lopen. Ruim de tijd dus. Het hele weekend kan je de tour wandelen het maakt dus niet uit of je op vrijdag of zaterdag wil lopen. Op de route liggen verschillende barretjes waar je een cocktail en een hapje krijgt op culinair hoog niveau. Geen shotje en een bitterbal dus!

Welke horecazaken doen er mee?

De wandeling begint bij het Argentijnse restaurant Salmuera, daarna loop je langs de Amerikaanse bar Super Lyan. Hierna wandel je door naar restaurant Satchmo, Freddy’s Bar en The Flying Dutchmen. De tour eindigt bij Asian streetfood restaurant Bo Nam. Dit klink heel goed!

Waar kan jij je aanmelden?

Als jij enthousiast wordt van vodka en wandelen is dit perfect! Ben jij overtuigd? Koop dan hier je tickets. Ze zijn €59,- per persoon en de tickets gelden voor een tijdslot van twee uur. Je krijgt zes vodka-cocktails en vijf bijpassende gerechten. Trommel je vriendinnen op voor een dagje daydrinken!