Food

De Corona Sunrise is het drankje dat jij deze zomer wil drinken

Langzaam komt de zomer steeds dichterbij. Dat betekent zon, strand en heel veel cocktails! Als jij een cocktail-fan bent dat moet jij dit lekkere drankje proberen. TikTok-foodhack alert!

De TikTok-cocktail die jij moet proberen

TikTok-hacks gaan al een jaar lang de hele wereld over. Van haar-hacks tot fashion-hacks en nog veel meer. Wij kwamen deze heerlijke cocktail tegen op TikTok en die moesten we natuurlijk delen!

Corona Sunrise

Deze zomer staat waarschijnlijk nog steeds in het teken van Corona...Om de zomer positief te bekijken maakte verschillende TikTokkers hier een grapje van. Ze bedachten de Corona Sunrise. Een cocktail met Corona-bier, grenadine, tequila en jus d' orange. Deze ingrediënten zorgen voor de perfecte variatie op de Tequila Sunrise!

Hoe maak je de cocktail?

Om te cocktail te maken heb je de volgende ingrediënten nodig: Corona-bier, gradine, tequila, jus d' orange en een limoen. Drink eerst een paar grote slokken van je biertje. Giet er daarna een scheut jus d' orange en gradine bij. Snijd de limoen in partjes en stop één stuk in de cocktail. Houd het flesje even ondersteboven om het goed te mixen. Let op, niet schudden! Heb je alles goed gemixt? Tada! De perfecte cocktail voor de zomer. Genieten!

@malisaaoum

##coronasunrise ##fyp ##crawfishboil🦞🦀🦐

♬ motive x promiscuous - yea
Beeld: Unsplash: Jake Bradley
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved