Deze TikTok hack om haar te krullen gaat viral (en is absoluut geen aanrader om thuis te proberen)

News door Rochell

Inmiddels hebben we allemaal weleens gehoord van het platform Tiktok. En de kans is ook groot dat jij regelmatig op Tiktok door allerlei videos scrolt. Dus misschien ben je de volgende trend dan ook al tegengekomen. Er gaat nu namelijk een TikTok hack om je haar te krullen viral. Sla die trend liever over, want zo onschuldig is ‘ie niet!

Geen krultang bij de hand? Dan zijn er allerlei handige hacks te vinden met manieren waarop jij toch nog krul in je haren kunt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld sokken gebruiken om je haren te krullen, of kun je een stijltang gebruiken. Maar volgens deze hack op TikTok kun je ook de radiator gebruiken. Ehh, wat?

TikTok hack: haar krullen met radiator

Ja, echt. De radiator in jouw badkamer moet dé oplossing zijn voor mooie krullen. Het idee is dat je een lok pakt, deze om een stang van de radiator heen draait, even wacht, en voilà: jouw krul is klaar. Maar toch blijkt deze hack niet zo handig te zijn als het lijkt.

Een haarstylist heeft aan het platform Allure uitgelegd dat veel radiatoren gemaakt zijn van gietijzer, en dat er daarom veel te veel warmte wordt afgevoerd. Daarnaast is het product er simpelweg niet voor gemaakt, terwijl tools om je haar mee te krullen voorzien zijn van een speciale keramische platen voor je haar. Sla deze trend dus liever over, en wacht tot je de krultang, of andere niet schadelijke hulpmiddelen, weer binnen handbereik hebt.

@kekka.mngcsl

#perte

♬ It's Tricky - RUN DMC