Celebs

Deze Ex On The Beach Double Dutch-kandidaat overweegt OnlyFans-carrière

Ex On The Beach Double Dutch heeft een vliegende start gemaakt! De kandidaten zijn voorsteld, er is al ruzie gemaakt en de bedden zijn goed getest. De deelnemers laten zich niet intimideren en ze hebben geen blad voor de mond. Ook als het over seks gaat. Een van de originals verklapte aan Rumag dat er misschien een OnlyFans-account aankomt.

Deze Ex On The Beach Double Dutch-kandidaat vind je misschien terug op OnlyFans

Ex On The Beach Double Dutch staat bekend om zijn deelnemers. Ze zijn jong, houden van seks en zijn bang voor niets. Ook dit jaar zitten er weer een paar pareltjes tussen. Lesley is een van de originals die (nogal vaak) openlijk vertelt dat zij van seks houdt. So we are not suprised dat zij misschien een OnlyFans-account wil beginnen.

Lesley op OnlyFans

In gesprek met Fawry not Sawry en René Watzema vertellen Keanu en Lesley alles over hun deelname aan Ex On The Beach Double Dutch. Aan het einde van het interview wordt er een vragenrondje gedaan. "Wie zal er als eerste OnlyFans aanmaken?", vraagt Fawry. Lesley neemt rustig en slokje water en begint te lachen. "Ik zie jou dat echt wel aanmaken", zegt Keanu tegen haar. Hierna zegt Lesley dat ze heel veel mensen aan haar hebben gevraagd of ze het wil aanmaken. Of ze het echt zou doen? Dat weet ze nog niet. "Ik moet daar wel echt goed over nadenken. Ex On The Beach heeft al invloed op je toekomst en OnlyFans al helemaal." Als Lesley besluit een account aan te maken dan weet ze wel al wat voor content daarop komt. "Dan ga ik absoluut niet helemaal naakt. Dat vind ik echt iets te heftig".

"Ik ben een slet"

Shani heeft Lesley al meerdere keren een slet genoemd. In het interview vertelt Lesley dat ze dit helemaal niet erg vindt. "Ja dat ben ik ook", vertelt ze. "Heel veel mensen vinden slet een negatief woord terwijl dit helemaal niet zo is. Als je het woord opzoekt in een woordenboek staat er 'een vrouw die het met meerdere mannen doet'. Ja dat doe ik." Aan zelfvertrouwen geen gebrek! Bekijk de hele video hieronder.

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved