Lifestyle

Toch nog feest: op deze manier maak jij Koningsdag 2021 toch nog leuk

Koningsdag 2021 komt steeds dichterbij en helaas gaan de festivals en feesten nog steeds niet door. De vrijmarkten mogen ook niet plaatsvinden en zelf mag je ook niet veel offline organiseren. Gelukkig hoeft deze dag niet saai te zijn! Er zijn genoeg (online) evenementen om jouw Koningsdag 2021 tóch gezellig te maken.

Koningsdag 2021: what to do?

1. Bezoek een online vrijmarkt 

Helaas kunnen de 'echte' vrijmarkten niet doorgaan, maar online wel. Leg je kleedje neer of wandel langs de online kraampjes om leuke hebbedingetjes te scoren! Waar? Dat kan onder andere bij deze websites: KiKa Vrijmarkt en online kraampje.

2. Koningshuis talkshow

Ben jij fan van de Koninklijke familie? Dan kan je op 27 april 2021 een uitzending kijken waarin de royals in gesprek gaan met bewoners en organisaties uit Eindhoven. De uitzending wordt opgenomen vanaf de High Tech Campus in Eindhoven.

3. Leiden's Got Talent

Woon jij in Leiden en kan jij de sterren van de hemel dansen, zingen of een instrument bespelen? Dan kan jij je opgeven voor Leiden's Got Talent. Check hier hoe jij mee kan doen en misschien win je een toffe prijs!

via GIPHY

4. Voute Verzoekjes

Ben jij fan van foute hitjes? Dan kan je op Koningsdag 2021 meedoen met de Voute Verzoekjes livestream. Het evenement is van 20:00 - 02:00 en wordt georganiseerd door een café in Zwolle. Check hier de online party.

5. Koningsdag Utrecht livestream

Ook in Utrecht wordt een livestream georganiseerd met meerdere optredens! Roep je vriendinnen bij elkaar en hou een facetime-festival! Hier vind je meer info.

6. Zing het volkslied mee

Koningsdag 2021 staat in het thema van saamhorigheid. Daarom heeft de Koninklijke Bond Van Oranjeverenigingen opgeroepen om massaal het volklied te gaan zingen. Om 09:55 worden door heel Nederland de klokken geluid en om 10:00 zingt iedereen het volkslied. Doe jij mee?

via GIPHY

Lees ook:

Dit zijn de leukste oud-Hollandse spelletjes om thuis te doen tijdens Koningsdag 2020

Zo maak je Oranje tompoucen voor Koningsdag

Deze films zijn perfect om met Koningsdag te kijken

Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved