Series & Films

Deze films zijn perfect om met Koningsdag te kijken

Vandaag is het Koningsdag, maar helaas loopt deze anders dan normaal. We moeten nu zo veel mogelijk binnen zitten en daardoor gaan alle leuke rommelmarkten, festivals en andere evenementen niet door. Om toch nog een feestelijke sfeer te creëren, hebben wij de vrolijkste films op een rij gezet. Hierdoor maak je er toch nog een klein feestje van.

1. Central Intelligence
Bob, een nerd die vroeger gepest werd op school, groeit op tot een gevaarlijk CIA-agent. Bob gaat naar zijn middelbare schoolreünie. Hij beweert dat hij op eengeheime zaak zit en schakelt de hulp in van Calvin, die vroeger een populaire jongen was op school. Hij is daarentegen nu een boekhouder die een saai leventje leidt. Maar voordat Calvin zich realiseert waar hij aan begint, is het te laat om eruit te komen. Hij belandt samen met Bob in een wereld van schietpartijen, misleiding en spionage. 

2. The Nice Guys
In de jaren zeventig moeten privédetective Holland March en handhaver Jackson Healy samenwerken om de zaak van een vermiste vrouw en de dood van een pornoster oplossen. Het brengt een complot aan het licht, waar machtige mensen in verwikkeld zitten. Op een komische manier gaan ze de gewelddadige strijd aan om dit tot op de bodem uit te zoeken en de vermissingszaak op te lossen. 3. Isn't It Romantic
Architect Natalie vindt haar baan maar niets. Ze mag alleen maar parkeergarages ontwerpen, terwijl haar passie bij wolkenkrabbers ligt. In de liefde heeft ze een duidelijke mening. Romcoms zijn een cliché en bij haar zou zoiets nooit gebeuren. Terwijl ze onderweg is, wordt ze ook nog beroofd. Ze raakt bewusteloos, maar als ze wakker wordt in het ziekenhuis blijkt dat haar hele wereld is veranderd. Ze zit vast in haar eigen romcom. 4. Then Came You
Skye is in haar laatste fase van kanker en heeft nog maar een korte periode te leven. Ze wil er daarom alles uit halen. Calvin is bagage drager op het vliegveld, samen met zijn broer Frank. Hij heeft de angst om elk moment dood te kunnen gaan en hierdoor durft hij zijn crush niet eens normaal aan te spreken. De dokter adviseert Calvin om naar een praatgroep te gaan voor mensen met kanker, zodat hij misschien een ander perspectief krijgt op het leven. Hij ontmoet Skye en probeert zijn angst te overwinnen, door samen met Skye haar bucketlist te vervullen.

5. Muder Mystery
Een politieagent en zijn vrouw gaan na vijftien jaar eindelijk op 'huwelijksreis' naar Europa. Een toevallige ontmoeting tijdens de vlucht leidt tot een uitnodiging van de multimiljonair Malcolm Quince. Ze hebben een intiem familiediner op zijn jacht. Maar als de oude Malcolm diezelfde avond om het leven komt, zijn ze ineens hoofdverdachten in een moordzaak geworden.

Meer zin in een spannende horrorfilm? Deze moet je gezien hebben.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved