News

Lekker cashen: dit is het bizarre salaris van Maxime Meiland

De Meilandjes zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz wereld. Chateau Meiland is een groot succes en de Meilandjes profiteren hier goed van. Vooral Maxime heeft het goed getroffen. Benieuwd naar het salaris van de ster? We got 'ya.

Het salaris van Maxime Meiland

'Wijnen wijnen wijnen', was DE quote van vorige zomer. Wijnen is inmiddels een volledig werkwoord geworden. Ook horen we 'wat goed!' en 'wat erruugg!' nog erg vaak terug. Het programma is zo populair dat ze zelfs de Gouden Televisier-Ring wonnen in 2019! Vooral Maxime Meiland heeft het goed getroffen. Naast haar rol in Chateau Meiland brengt zij samen met Montana een eigen show uit. Ook heeft de ster een eigen kledinglijn en verdient ze vermoedelijk een zakcentje met haar Instagramaccount.

Maxime Meiland

Naast haar succesvolle carrière heeft Maxime ook geluk in de liefde. Ze heeft een super lieve vriend: Leroy Molkenboer. Maxime heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie én ze verklapte onlangs dat ze weer zwanger is! Binnenkort loopt er dus nog een mini-Maxime rond. How sweet!

Zoveel verdienen de Meilandjes

Natuurlijk verdient Maxime vooral goed aan Chateau Meiland. Fem Fem was benieuwd naar het precieze bedrag wat de ster krijgt. Natuurlijk zijn wij nu ook wel heel nieuwsgierig... Wat blijkt? De Meilandjes verdienen 50.000 euro per aflevering. Cashen! Het programma komt twee keer per week op tv, dus per week verdienen ze 100.000 euro. Dat is per maand dus bijna een half miljoen per maand! Natuurlijk moet de familie dat grote bedrag splitten en Maxime wil niet verklappen hoeveel zij precies krijgt. Tel dit bedrag op bij haar aankomende eigen show, haar kledinglijn en haar vermoedelijke Instagram-verdiensten. We kunnen in ieder geval concluderen dat zij voorlopig nog even goed zit. 

Bron: Grazia.nl | Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved